Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Motor og frekvensformer

Rybners Kursuscenter
4 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Esbjerg
472 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Motor og frekvensformer

Tag et kursus i motor og frekvensformer ved Rybners

Læringsmål og dit udbytte med kurset

Kurset giver en grundlæggende forståelse af elmotorers opbygning og tilslutning, samt grundlæggende forståelse for frekvensomformeres opbygning, anvendelse og tilslutning.

Ved endt kursus:

  • Deltageren kan installere, indkøre og fejlfinde på motorer i industrien og kender de lovmæssige forhold ved installation af motorer på maskiner.
  • Deltageren kan selvstændigt installere, idriftsætte, parametrere, optimere og fejlfinde på frekvensomformere i åbne og lukkede sløjfer.
  • Deltageren kan endvidere vejlede kunder i valg og anvendelse af motorer samt anvende relevant måleudstyr i forbindelse med idriftsættelse, fejlretning og optimering af motorer på maskiner samt frekvensomformere.
  • Endelig kan deltageren udføre en korrekt EMC-installation.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer med en elektriker-uddannelse eller tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for elmotorer og frekvensomformere.

Pris

Deltagerpris: 472,00 kr.

Pris for ledige: 3015,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)

Pris udenfor AMU-målgruppe: 3015,80 kr.

Om udbyderen

Rybners Kursuscenter - tidligere KursusCenter Vest

Målrettet kompetenceudvikling hos Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter er blandt landets anerkendte udbydere af kurser og efteruddannelse, herunder videregående voksenuddannelser (VVU) og arbejdsmarkeduddannelser (AMU). Gennem mange års erfaring på markedet for kompetenceudvikling har vi opbygget et solidt kendskab til enkeltpersoners og virksomheders behov for målrettede kurser og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Rybners Kursuscenter

Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: