Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Basic Technical Training

Rybners Kursuscenter
4,5 dag
Åben uddannelse
Esbjerg

Basic Technical Training

Basic Technical Training

Tag et kursus i Basic Technical Training ved Rybners

Fag og undervisning på kurset

Hydraulics (1,3 dage)

Grundlæggende hydraulik herunder Pascal´s lov, PPE, kendskab til hydrauliske systemer, pumper, tryk, kraftoverførsel, sensorer, forbindelser, olie, filtre etc.

Undervisningen foregår på et grundlæggende niveau, relateret til vindmøller og med fokus på personlig sikkerhed og sikkerhed generelt, herunder risikovurdering på hydrauliske installationer.

Mechanical (2 dage)

Grundlæggende mekanisk viden om vindmøllens hovedkomponeneter: Fundament, tårn, nacelle etc. Kendskab til gear, bolte, boltspænding, svejsninger, værktøjer (Måle og tilspænding) bremsesystemer, krøjesystemet, smøring, køling, eftersyn, relateret til vindmøller og med fokus på personlig sikkerhed og sikkerhed generelt.

Electrical (1,2 dage)

Grundlæggende El-lære, personlig sikkerhed og sikkerhed generelt, måleværktøjer, forebyggelse af uforudset opstart, elektriske komponenter: Motorer, relæer, dioder, transformatorer, sensorer etc., grundlæggende teori og diagramlære, Vindmøllens elektriske system – funktion og hovedkomponenter.

Kursusbevis ved gennemført uddannelse 

Efter gennemført kursus udstedes et kursusbevis, hvor der ikke angivet en gyldighedsperiode. Det forventes, at man efter endt kursus løbende arbejder med og vedligeholder kompetencerne. Det er den enkelte virksomhed, der vurderer, om der er behov for at genopfriske Basic Technical Training.

Underviseren vurderer løbende kursistens indsats og resultater og udsteder på baggrund af en tilfredsstillende indsats samt afsluttende testet kursusbevis.

Adgangskrav

Der er ingen adgangskrav til Basic Technical Training. 

Bemærk; hvis deltageren skal fortsætte på GWO Basic Safety Training (Som er et krav ved arbejde i vindmøller), så skal man være opmærksom på, at der er en øvre vægtgrænse for deltagere på Basic Safety Training, så deltagerens vægt incl. udstyr ikke må overstige 136 kg.

Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter - tidligere KursusCenter Vest

Målrettet kompetenceudvikling hos Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter er blandt landets anerkendte udbydere af kurser og efteruddannelse, herunder videregående voksenuddannelser (VVU) og arbejdsmarkeduddannelser (AMU). Gennem mange års erfaring på markedet for kompetenceudvikling har vi opbygget et solidt kendskab til enkeltpersoners og virksomheders behov for målrettede kurser og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter

Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: