Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Master i Professionel Kommunikation (MPK)

RUC - Roskilde Universitet
Længde: 2 år
Heltid/deltid: Deltid
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Roskilde
Rating: (1 Evalueringer)
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdato: Opstart i september - Roskilde
Pris: 77.000 DKK ekskl. moms

Master i Professionel Kommunikation (MPK)

Master i professionel kommunikation

Masteruddannelse i Professionel Kommunikation (MPK) på RUC

Ønsker du at forbedre din professionelle kommunikation? Vil du gerne lære om kommunikationsproblemer i praksis og hvordan de kan løses? Så er en Masteruddannelse i Professionel Kommunikation det rette for dig!

Masteruddannelsen i Professionel Kommuniktion på Roskilde Universitet er en videregående kommunikationsuuddannelse. Masteruddannelsen henvender sig blandt andet til dig, der arbejder som selvstændig, journalist, jurist, ingeniør eller folkeskolelærer. 

Dit udbytte med uddannelsen 

Med en Master i Professionel Kommunikation kommer du til at kende fagets bredde, perspektiver og faldgruber. Du får viden om teorier, analysemetoder, og kommunikationspraksis. Sidst, men slet ikke mindst: Du opnår erfaring med at håndtere kommunikation i forskellige situationer.

På MPK lægger vi vægt på, at du hele tiden får mulighed for at reflektere over din nye viden i forhold til de erfaringer og den viden, du allerede har. Refleksion forstået som dét at se på, hvad du har oplevet eller gjort og spørge ”Hvad skete egentlig, og hvordan skete det?” er helt centralt i uddannelsen.

Målet er at gøre synet på dine kommunikative handlinger og muligheder mere nuanceret, så fundamentet for dine fremtidige handlinger og beslutninger bliver tydeligere. 

Undervisningsform 

Du skal være forberedt på at bruge op til 20 timer om ugen på studiet. Uddannelsen er netbaseret hvor ca. 80% af undervisningen foregår via et konferencesystem (BSCW) på internettet. Undervisningen adskiller sig fra almindelig klasserumsundervisning fordi kommunikationen er forskudt i tid, deltagerne er adskilt i rum, og talen er afløst af skriftlighed. Vi underviser dig i brug af konferencesystemet, og det er vigtigt at du bruger tid i starten af studiet på at lære det at kende. 

Ud over undervisningen på nettet er der årligt 6-7 internatweekender med almindelig klasserumsundervisning. Her lærer du de andre deltagere at kende og I afklarer i grupper hvad I skal arbejde med i næste netperiode. Internaterne varer fra fredag kl. 16.30 til søndag kl. 15 og foregår som regel på Søminestationen ved Holbæk Fjord. Undervisningen består af mundtlige oplæg, forelæsninger ved gæsteundervisere, mundtlige oplæg ved studerende og gruppearbejde.

Målgruppe og adgangskrav

Målgruppe

Deltagerne kommer fra både det private og det offentlige, og de har forskellig alder og baggrund. F.eks. selvstændig grafiker, jordemoder, bibliotekar, korrespondent, journalist, organisationskonsulent, it-chef, folkeskolelærer, universitetslærer og jurist. Nogle er i arbejde, nogle søger arbejde, og andre igen driver deres egen virksomhed.

Adgangskrav

Du skal have mindst 2 års relevant erhvervserfaring. Derudover skal du have afsluttet mindst én af følgende uddannelser: 

  • Videregående uddannelse på bachelorniveau inden for humanistiske, samfundsmæssige eller naturvidenskabelige områder
  • En mellemlang videregående uddannelse på professionsbachelorniveau inden for humanistiske, samfundsmæssige eller naturvidenskabelige områder
  • En relevant diplomuddannelse i journalistik, formidling eller pædagogik.

Masteruddannelsen i Professionel Kommunikation hos RUC

Ditte Rosing Schow, kommunikationsrådgiver hos Friday, fortæller her om hendes erfaringer med Masteren i Professionel Kommunikation på RUC. Selv valgte hun masteruddannelsen for at få et mere sikkert teoretisk fundament, få udviklet hendes kompetencer og skabe et bredere fagligt netværk.

   

Pris

Uddannelsen er normeret til 2 år. Den strækker sig over 4 moduler og svarer til et årsværk eller 60 ECTS.

Hvert modul koster 19.250 kr. Den samlede pris for uddannelsen er dermed 77.000 kr.

Dertil kommer et vist beløb for bøger og andre undervisningsmaterialer.RUC - Roskilde Universitet

RUC - Roskilde Universitet

RUC udbyder både bacheloruddannelser, kandidatuddannelser, phd-uddannelser og efter- og videreuddannelse. Tværfaglighed, problemorienteret projektarbejde og kurser, samt kombination af praksis og teori, er bærende principper for studierne på RUC. Efter- og videreuddannelserne på RUC er først og fremmest masteruddannelser. Du kan...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til RUC - Roskilde Universitet

RUC - Roskilde Universitet

Universitetsvej 1
4000 Roskilde

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Jakob Skovbakke   |   02-04-2017
Teori kan omsættes til min dagligdag og opbygning giver af modulerne giver god mening. Engagerede undervisere der i mange tilfælde selv har udgivet artikler og grundbøger - De ved hvad de taler om;=)
          (5)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Master i Professionel Kommunikation (MPK)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Master i Professionel Kommunikation (MPK)
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
          (5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer