Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Master i Organisationspsykologi

RUC - Roskilde Universitet
2 år
Masteruddannelser
Roskilde
Startdato: Studiestart i september - Roskilde
156.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Tag en Master i Organisationspsykologi på RUC

Vil du være bedre til at forstå de psykologiske processer, der foregår i og mellem ledere og medarbejdere og i og mellem medarbejdere i det det hele taget? Vil du handle på denne forståelse? Og vil du gerne kunne sætte din forståelse i forbindelse med teori og forskning? Master i Organisationspsykologi gør dig klar til at indgå i organisationer på et organisationspsykologisk kvalificeret grundlag.

Masteruddannelsen MPO er en videregående uddannelse inden for organisationspsykologi, som kvalificerer de studerende til at intervenere organisationspsykologisk kvalificeret i organisationer samt til at vurdere teorier, interventionsformer og erhvervspsykologiske test videnskabeligt, praktisk og etisk.

Dit udbytte med en Master i Organisationspsykologi 

På uddannelsen lærer du blandt andet: 

  • Forstå hovedretningerne i organisations- og arbejdspsykologiens historiske udvikling og kunne diskutere og vurdere aktuelle teorier og praksisformer i lyset af traditionen.
  • Arbejde med såvel egne som andres tanker, følelser, fantasier, angst  og forsvar i forbindelse med organisation af arbejdsprocesser, udøvelse af ledelse, implementering af forandringsprocesser og  løsning af konflikter i organisationer.
  • Kunne udrede de etiske og interessemæssige implikationer af brugen  af forskellige former for ledelse, konsultation, organisation, intervention  og erhvervspsykologiske test. 

Undervisningsform 

Undervisningen på MPO skiller sig ud fra andre uddannelser ved at teoritilegnelse og oplevelsesbaserede læreprocesser supplerer og uddyber hinanden. De oplevelsesbaserede elementer består af små og store processtudiegrupper, supervisionsgrupper, og arbejdskonferencer, mens det teori- og forskningsbaserede arbejde foregår på teoriseminarer og i projektarbejdet.

Målgruppe

MPO er en akademisk uddannelse i organisationspsykologi, der henvender sig til dig, der er leder eller konsulent. Uddannelsen er for dig, der:

  • Savner en akademisk opgradering af viden om og kriterier til at vurdere både traditionelle og nye metoder og teorier om ledelse, personaleudvikling, organisationsforandring, læring i organisationer, grupper, teambuilding m.v.
  • Har erfaret at arbejde i moderne organisationer kræver øget opmærksomhed på både de psykologiske faktorer i organisationen - følelser, personlighed, gruppeprocesser og på omgivelsernes hastige forandring. 

Pris

Uddannelsen er normeret til 2 år. Den strækker sig over 4 moduler og svarer til et årsværk eller 60 ECTS.

Hvert modul koster 39.000 kr. Den samlede pris for uddannelsen er dermed 156.000 kr.

Dertil kommer et vist beløb for bøger og andre undervisningsmaterialer.

Om udbyderen

RUC - Roskilde Universitet

RUC udbyder både bacheloruddannelser, kandidatuddannelser, phd-uddannelser og efter- og videreuddannelse. Tværfaglighed, problemorienteret projektarbejde og kurser, samt kombination af praksis og teori, er bærende principper for studierne på RUC. Efter- og videreuddannelserne på RUC er først og fremmest masteruddannelser. Du kan...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

RUC - Roskilde Universitet

Universitetsvej 1
4000 Roskilde

Telefon: +45 4674 2000
www.ruc.dk Uddannelsens hjemmeside

Få information

Udfyld formularen for mere information om Master i Organisationspsykologi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: