Vis finduddannelse.dk som: Mobile

UiPath Builder Kursus

Compass Digital
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
København
Startdato: Start hver måned - København
11.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

UiPath Builder Kursus

Kom i gang med UiPath, med at automatisere dine administrative opgaver. "Tag robotarbejdet ud af dine arbejdsopgaver", få løst opgaven "rigtig første gang" og frigiv tid til dine vigtige opgaver.

HVEM DELTAGER

UiPath kurset er et RPA kursus med 2 dages fremmødetræning kombineret med læringsvideoer du har adgang til hjemme. Kurset henvender sig til UiPath brugere i forretningen, nøglemedarbejdere, specialister, ledere, konsulenter der selv, "hands on", vil kunne programmere UiPath robotter. Der er intet krav om at du skal have en IT uddannelse med programmering, opsætning og programmering af robotter foregår vha. drag-and-drop, men det er en stor fordel hvis du har forståelse/flair for IT.

KURSUS UDBYTTE

Du får den viden, og de færdigheder, du har brug for, til selv at kunne gennemføre RPA initiativer og programmere UiPath robotter. Efter kurset kan du selv "drag and drop" programmere UiPath robotter i egen organisation.

KURSUS INDHOLD

Kurset er to dages praktisk "hands on " træning i UiPath programmering. Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases. RPA kurset indeholder: 

  • Eksempel bibliotek - spar udviklingstid
  • Fremmødeundervisning kombineret med videoer
  • UiPath robottens komponenter - hvad skal den indeholde
  • Træning i RPA robot komponenterne
  • Udvikling og genbrug af RPA robotter fra eksempel bibliotek
  • Cases, tips og erfaring
  • Øvelser i "drag and drop" opsætning af UiPath RPA robotter 
  • Certificering inkluderet

FORUDSÆTNINGER

Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er "drag and drop" kodning. Det er en fordel hvis du har flair for IT.

ADGANG TIL UiPath RPA LÆRINGSVIDEOER

Som RPA kursist får du adgang til Compass Akademi. Her har du mulighed for at få repeteret din RPA viden og du kan finde mange små læringsvideoer om RPA metoder, værktøjer og teknikker.

Målgruppe

Ledere, nøglemedarbejdere, udviklere og forretningsbrugere.

Eksamen og diplom

Ja - certificeringsprogram.

Pris

Kr. 11.800,- plus moms

Om udbyderen

Compass Digital

COMPASS DIGITAL

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass Digital tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Compass Digital

Købmagergade 67
1150 KBH K

Telefon: 48 16 30 81
compassdigital.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 23 evalueringer

Bente Risom
(5)
Har som almindelig PC-bruger fået utroligt meget ud af kurset. Jeg har fået blod på tanden til at lave små programmer selv og er sikker på, at jeg kan fejlsøge/-rette i programmer generelt. Super underviser, som mødte hver af os på de forskellige niveauer vi var på. Kan kun anbefales.
Niels Kommentar
Hej Bente. Tusind tak for din tilbagemelding, så dejligt at høre, og rigtig god jul. Bh Niels:-)
Joanna Thøgersen
(5)
Et super kursus, med fart på.. Har fået en god basis viden om kodning i UiPath og stort kompliment til underviseren som har en meget bred viden og er meget tålmodig. Jeg er i gang på jobbet med at bruge det jeg har lært og er blevet en god samarbejdspartner til vores udvikler. Fine lokaler og god forplejning. Tusind tak for et fantastisk ku...
Niels Kommentar
Hej Jonna - og selv tak Jonna, rigtig godt at høre. Sig til hvis vi kan hjælpe - vi er her til det samme. Bh Niels:-)
Vis alt
Morten Nielsen
(5)
Information forud for kurset Udsendt i passende tid med de nødvendige informationer. Det kan måske tilføjes at man kan nøjes med "free" version af UI Path Lokation God lokation på Kultorvet med gode muligheder for togforbindelser via Nørreport Rammer i undervisningslokale Gode lyse rammer, fin størrelse skærm Fagligt Passende tid, g...
Niels Kommentar
Hej Morten - jamen det var jo bare dejligt at høre. Tusind tak for din detaljerede og fine feedback - det har stor værdi for os. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om UiPath Builder Kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,6)
Baseret på 23 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 128 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: