Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om RPA Practitioner kursus med UiPath?

Gennemsnit 4,4

Baseret på 34 evalueringer

Simone Kristoffersen
(5)
Jeg synes det har været et rigtig godt kursus, hvor der er plads til at hjælpe en med de udfordringer man kan have og tid til at besvarer de spørgsmål der må dukke op både før, under og efter kurset.
Niels Kommentar
Hej Simone. Mange tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Malene Rohde
(5)
Har gennemført RPA Practitioner med UiPath kursus - samlet 6 dages kursusforløb fordelt over 3 x 2 dage. Er meget tilfreds. Oplevede undervisere med stort engagement og bred viden. Holdene var små og der var en god gruppedynamik. Kurset kan absolut anbefales, hvis man gerne vil lære mere om Robotics´ "why" "what" and "how".
Niels Kommentar
Hej Malene. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Marianne Ravn Olsen
(5)
Tak for 4 gode og lærerige dage - RPA undervisningen blev ført helt ned på almindeligt brugerniveau uden at man behøvede en IT baggrund for at forstå/arbejde med opgaverne. Der var en god stemning og vi blev guidet gennem de forskellige områder med gode eksempler og masser af praktiske opgaver.
Niels Kommentar
Hej Marianne. Mega dejligt at høre. Tak for din tilbagemelding:-)
Allan Kim Jensen
(3)
Overordnet synes jeg at vi på dag 2 fik nogle gode værktøjer. Dag 1 var meget salg af UIPath og jeg synes ikke at der var meget information. Der kunne godt være mere kød på.
Niels Kommentar
Hej Allan. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er taget ad notam. Det er forbudt for underviserne at sælge noget på kurserne, men jeg tænker, at det er vores entusiasme og begejstring for RPA der har været i overgear. Det vil vi være opmærksomme på. Bh Niels
Anders Lorensen
(5)
Vi fik masser af selvbyggede flowcharts med hjem til inspiration til egne processer. Dagene er lange, så hvis det er muligt er det en god idé at komme mere op og stå + ud og gå :)
Niels Kommentar
Hej Anders. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er taget ad notam - lidt mere walk and talk:-)
Steffen Lund Jensen
(5)
Samlet set har jeg været på modulerne L, M, N, I og J. De første 3 moduler giver et godt indblik i UIPath-interfacet og hvordan selve programmeringen foretages med drag and drop. Ved hjælp af en del youtube videoer og en oprigtig interesse i systemet, kan man sagtens komme igang blot med disse kurser. De sidste 2 kurser er rigtig fint strukturer...
Niels Kommentar
Hej Steffen. Tusind tak for din tilbagemelding - mega dejligt at høre. Jeg håber I får glæde af jeres nye virtuelle robot kolleger, og ønsker jer god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Jesper Hauge Jensen
(5)
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis du og/eller dit firma overvejer at opstarte RPA. Der er masser af brugbar information, redskaber og realisme omkring fordele og ulemper, så du kan få den optimale hjælp til at vurdere om og hvordan du/I skal opstarte et RPA projekt.
Niels Kommentar
Hej Jesper. Mega dejligt at høre - det er præcis det vi har tilstræbt at opnå med kurset. Tak for din evaluering og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Tine Skov
(5)
Jeg synes vi kom hele vejen rundt i RPA universet. Godt at der var tid til individuel hjælp under hele forløbet.
Niels Kommentar
Kære Tine. Tusind tak for din tilbagemelding - virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(4)
To the point - god blanding af teori og praksis
Niels Kommentar
Kære Hanne. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Janus
(5)
Spændende undervisning og rigtig god helpdesk funktion!
Niels Kommentar
Hej Janus. Tusind tak for din tilbagemelding, det bliver vores helpdesk glade for at høre. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Steen Barkholt
(5)
5 dags kurset har leveret et overblik over RPA teknologi; muligheder og begrænsninger samt strategisk anvendelse i eskalerende stadier. De praktiske workshop sessions med udviklings i UiPAth har leveret fornuftig indledende erfaring og forståelse for metodik, begræber og Best Practices. Kurset anbefales varmt herfra!
Niels Kommentar
Hej Steen. Tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Rigtig god efterårsferie. Bh Niels:-)
Hasse Dalberg
(4)
Godt og lærerigt kursus, med fokus på både projektledelse og "hands on".
Niels Kommentar
Hej Hasse. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Jane
(4)
Kursus og læren var virkelig kompetent, et godt om lærerigt kursus. Maden er virkelig ensformig på Tapas restauranten, vi har været der 4 gange og fået nødagtigt de samme slags madder. På pasta restauranten er det mere varieret. Super lækkert sted jeres undervisning foregår og intet at klage på forplejningen her, men jeres borde er for høj...
Niels Kommentar
Hej Jane. Tusind tak for din fine tilbagemelding som vi blev meget glade for. Ja - vi må lige overveje det med Tapas buffen. Rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Vis alt
Lærke
(4)
Med ønske om nye stole og mere varieret frokost :)
Niels Kommentar
Hej Lærke. Tusind tak for din fine tilbagemelding som vi blev meget glade for. Vi må overveje det med frokost buffet. Rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Jacob Christensen
(4)
Vidende og engageret instruktør med gode præsentationsemner. Kursus godt tilrettelagt med et passende antal pauser og længde. Indretningen af undervisningslokalet er dog ikke optimal for heldagskursus. Bordene er for høje og stolene for lave - det ville være ideelt med højdejustérbare stole.
Niels Kommentar
Hej Jacob. Tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Den der med stolene har vi ikke hørt før :-) den må vi lige undersøge nærmere - tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Hanne Faghtmann
(5)
Godt velforberedt kursus materiale og gode undervisere. Klart scope og formål med hver undervisningsdag/modul. Gode faciliteter etc. Een ting undrede mig dog - måske en kultur forskel København-Jylland: man hilse ikke pænt og præsenterede sig ikke ved ankomst. Jeg vil forventer underviseren sikre dette. Følte tit I nok vidste, hvem jeg var. Me...
Niels Kommentar
Hej Hanne. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - du har en god pointe. Det skal vi lige have lavet om på - det er ikke godt nok. Bh Niels:-)
Vis alt
Bjorn
(3)
God introduction til programmet, og bestemt i et tempo hvor alle kan være med. Man kunne savne noget mere advanceret indhold.
Pia Iaccarino
(3)
Er svært at bedømme, da man ikke har den store IT interesse. Men fik da noget med hjem, jeg kunne bruge.
Gitte Egeberg
(4)
Overordnet set var det et rigtig godt kursus, dog var det til tider svært at følge med, hvis man på et tidspunkt blev hægtet af. Her fortsatte underviseren og man havde problemer med at indhentet den information man havde mistet. Det var dog godt, at der var 2 underviserer på de 2 dage der var praktiske øvelser.
Niels Kommentar
Hej Gitte. Tusind tak for din fine evaluering. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Sanne Jæger
(4)
Kurset har været godt men synes dog at det gik alt for hurtigt. Hvis man blev hægtet af var det svært at komme med igen. Det var rigtig godt at der var en underviser dog en hjælper hvor vi skulle arbejde selv.
Niels Kommentar
Hej Sanne. Tusind tak for din tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Tempo er alfa og omega på moduler med opsætning af robotter, og vi gør alt hvad vi kan for at finde det rigtige tempo som rammer flest muligt bedst. Bh Niels:-)
Allan Larsen
(4)
Super godt kursus. God veksling mellem teori (governance etc.) og praktik (programmering). Gode undervisere, der forstod at gøre kurset interessant. Der måtte meget gerne have været ledere med på de to "teori"-dage.
Niels Kommentar
Hej Allan. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Virkelig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Rasmus Thomsen
(4)
Jeg havde nogle gode og yderst lærerige dage. I de dage hvor vi havde praktisk RPA undervisning fungerede det bedst med Torben som underviser og Nicolai som support. Det var særligt godt på modul M, hvor læringsområderne var delt op i en slags "læringsmoduler" som hang sammen med præsentationen.
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Irene sandager
(3)
Det var et godt kursus, men der var måske for meget teori om governance. Jeg havde mere behov for hands on og øvelser, hvilket gav rigtig meget.
Niels Kommentar
Hej Irene. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er en hårfin balance som vi konstant prøver at optimere. Tak skal du have. Bh Niels:-)
John Schmidt
(4)
Kunne man niveauopdelt lidt mere så ville man få et større fagligt udbytte?
Niels Kommentar
Hej John. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja, jeg er helt enig. Vi er meget opmærksomme på netop det. Nogle er lige startede med RPA, og andre er allerede godt i gang . Vores holdning er at der skal være plads til alle, og vi er allerede igang med løsninger. Bh Niels:-)
Jens Noack Skærbæk
(5)
Godt kursus. Godt indhold. God underviser. og God Weekend :-)
Niels Kommentar
Hej Jens. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!