Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om RPA Practitioner kursus?

Gennemsnit 4,3

Baseret på 29 evalueringer

Steffen Lund Jensen
(5)
Samlet set har jeg været på modulerne L, M, N, I og J. De første 3 moduler giver et godt indblik i UIPath-interfacet og hvordan selve programmeringen foretages med drag and drop. Ved hjælp af en del youtube videoer og en oprigtig interesse i systemet, kan man sagtens komme igang blot med disse kurser. De sidste 2 kurser er rigtig fint strukturer...
Niels Kommentar
Hej Steffen. Tusind tak for din tilbagemelding - mega dejligt at høre. Jeg håber I får glæde af jeres nye virtuelle robot kolleger, og ønsker jer god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Jesper Hauge Jensen
(5)
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis du og/eller dit firma overvejer at opstarte RPA. Der er masser af brugbar information, redskaber og realisme omkring fordele og ulemper, så du kan få den optimale hjælp til at vurdere om og hvordan du/I skal opstarte et RPA projekt.
Niels Kommentar
Hej Jesper. Mega dejligt at høre - det er præcis det vi har tilstræbt at opnå med kurset. Tak for din evaluering og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Tine Skov
(5)
Jeg synes vi kom hele vejen rundt i RPA universet. Godt at der var tid til individuel hjælp under hele forløbet.
Niels Kommentar
Kære Tine. Tusind tak for din tilbagemelding - virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(4)
To the point - god blanding af teori og praksis
Niels Kommentar
Kære Hanne. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Janus
(5)
Spændende undervisning og rigtig god helpdesk funktion!
Niels Kommentar
Hej Janus. Tusind tak for din tilbagemelding, det bliver vores helpdesk glade for at høre. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Steen Barkholt
(5)
5 dags kurset har leveret et overblik over RPA teknologi; muligheder og begrænsninger samt strategisk anvendelse i eskalerende stadier. De praktiske workshop sessions med udviklings i UiPAth har leveret fornuftig indledende erfaring og forståelse for metodik, begræber og Best Practices. Kurset anbefales varmt herfra!
Niels Kommentar
Hej Steen. Tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Rigtig god efterårsferie. Bh Niels:-)
Hasse Dalberg
(4)
Godt og lærerigt kursus, med fokus på både projektledelse og "hands on".
Niels Kommentar
Hej Hasse. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Jane
(4)
Kursus og læren var virkelig kompetent, et godt om lærerigt kursus. Maden er virkelig ensformig på Tapas restauranten, vi har været der 4 gange og fået nødagtigt de samme slags madder. På pasta restauranten er det mere varieret. Super lækkert sted jeres undervisning foregår og intet at klage på forplejningen her, men jeres borde er for høj...
Niels Kommentar
Hej Jane. Tusind tak for din fine tilbagemelding som vi blev meget glade for. Ja - vi må lige overveje det med Tapas buffen. Rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Vis alt
Lærke
(4)
Med ønske om nye stole og mere varieret frokost :)
Niels Kommentar
Hej Lærke. Tusind tak for din fine tilbagemelding som vi blev meget glade for. Vi må overveje det med frokost buffet. Rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Jacob Christensen
(4)
Vidende og engageret instruktør med gode præsentationsemner. Kursus godt tilrettelagt med et passende antal pauser og længde. Indretningen af undervisningslokalet er dog ikke optimal for heldagskursus. Bordene er for høje og stolene for lave - det ville være ideelt med højdejustérbare stole.
Niels Kommentar
Hej Jacob. Tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Den der med stolene har vi ikke hørt før :-) den må vi lige undersøge nærmere - tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Hanne Faghtmann
(5)
Godt velforberedt kursus materiale og gode undervisere. Klart scope og formål med hver undervisningsdag/modul. Gode faciliteter etc. Een ting undrede mig dog - måske en kultur forskel København-Jylland: man hilse ikke pænt og præsenterede sig ikke ved ankomst. Jeg vil forventer underviseren sikre dette. Følte tit I nok vidste, hvem jeg var. Me...
Niels Kommentar
Hej Hanne. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - du har en god pointe. Det skal vi lige have lavet om på - det er ikke godt nok. Bh Niels:-)
Vis alt
Bjorn
(3)
God introduction til programmet, og bestemt i et tempo hvor alle kan være med. Man kunne savne noget mere advanceret indhold.
Pia Iaccarino
(3)
Er svært at bedømme, da man ikke har den store IT interesse. Men fik da noget med hjem, jeg kunne bruge.
Gitte Egeberg
(4)
Overordnet set var det et rigtig godt kursus, dog var det til tider svært at følge med, hvis man på et tidspunkt blev hægtet af. Her fortsatte underviseren og man havde problemer med at indhentet den information man havde mistet. Det var dog godt, at der var 2 underviserer på de 2 dage der var praktiske øvelser.
Niels Kommentar
Hej Gitte. Tusind tak for din fine evaluering. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Sanne Jæger
(4)
Kurset har været godt men synes dog at det gik alt for hurtigt. Hvis man blev hægtet af var det svært at komme med igen. Det var rigtig godt at der var en underviser dog en hjælper hvor vi skulle arbejde selv.
Niels Kommentar
Hej Sanne. Tusind tak for din tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Tempo er alfa og omega på moduler med opsætning af robotter, og vi gør alt hvad vi kan for at finde det rigtige tempo som rammer flest muligt bedst. Bh Niels:-)
Allan Larsen
(4)
Super godt kursus. God veksling mellem teori (governance etc.) og praktik (programmering). Gode undervisere, der forstod at gøre kurset interessant. Der måtte meget gerne have været ledere med på de to "teori"-dage.
Niels Kommentar
Hej Allan. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Virkelig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Rasmus Thomsen
(4)
Jeg havde nogle gode og yderst lærerige dage. I de dage hvor vi havde praktisk RPA undervisning fungerede det bedst med Torben som underviser og Nicolai som support. Det var særligt godt på modul M, hvor læringsområderne var delt op i en slags "læringsmoduler" som hang sammen med præsentationen.
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Irene sandager
(3)
Det var et godt kursus, men der var måske for meget teori om governance. Jeg havde mere behov for hands on og øvelser, hvilket gav rigtig meget.
Niels Kommentar
Hej Irene. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er en hårfin balance som vi konstant prøver at optimere. Tak skal du have. Bh Niels:-)
John Schmidt
(4)
Kunne man niveauopdelt lidt mere så ville man få et større fagligt udbytte?
Niels Kommentar
Hej John. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja, jeg er helt enig. Vi er meget opmærksomme på netop det. Nogle er lige startede med RPA, og andre er allerede godt i gang . Vores holdning er at der skal være plads til alle, og vi er allerede igang med løsninger. Bh Niels:-)
Jens Noack Skærbæk
(5)
Godt kursus. Godt indhold. God underviser. og God Weekend :-)
Niels Kommentar
Hej Jens. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Line Olivarius
(5)
Supergodt og veltilrettelagt kursus med meget praktisk anvendeligt indhold. Det er muligt at gå direkte tilbage i arbejdshverdagen og gå igang med at bruge de nye værktøjer.
Niels Kommentar
Hej Line. Tusind tag for din tilbagemelding - dejligt at høre og rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Markus
(4)
undervisningen var direkte brugbar efter endt kursus. Efter kurset er jeg blevet ansat i Postnords RPA afdeling under processer og implementering. Det eneste der kunne være bedre, var på kodedagen, hvor tempoet var laveste fællesnævner. Her kunne man godt have differentieret, så man kunne gå frem i sit eget tempo efter en vejledning. Man kunne g...
Niels Kommentar
Hej Markus. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Ja - du har ret, vi skal lave en bedre differentiering så der allerede fra start er UiPath øvelser til alle. Vi ligger rigtig meget vægt på at alle skal komme med fra start, og derfor bliver den første programmerings dag lidt omstændig.....til gengæld får vi alle med. Je...
Vis alt
Jesper Åsgaard
(5)
Hej Det har været et rigtig godt kursus. Flere af de værktøjer, som vi er blevet undervist i, forventer jeg at tilpasse og bruge på mit arbejde. Overvejer kraftigt at fortsætte på RPA konsulent modulerne. Mvh Jesper
Niels Kommentar
Rigtig dejligt at høre Jesper - og tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Rene Andersen
(5)
Et fire dages kursus med deltagelse af (heldigvis) to små, dynamiske grupper til de to moduler, der begge blev afholdt i Compass' dejlige, centralt beliggende lokaler. Niels, Torben og Nicolai leverer på veloplagt og rutineret vis en grundig introduktion til grundliggende og centrale RPA begreber, krydret med anekdoter fra det danske forretnings...
Niels Kommentar
Tak for din tilbagemelding Rene - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Helle Ohnson
(5)
Rigtig godt kursus. Meget professionelt med et højt fagligt niveau. God afveksling mellem undervisning og øvelser med uipath robotterne og tilhørende værktøjer. Glæder mig til at sætte de første robotter i drift derhjemme. Super forplejning.
Niels Kommentar
Tusind tak for din tilbagemelding Helle - dejligt at høre. Bh Niels:-)
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!