Vis finduddannelse.dk som: Mobile

RPA Practitioner kursus

RPA Huset
6 dage
Åben uddannelse
København
26.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

RPA Practitioner kursus

Kom igang med RPA. Lær at opsætte mange robot varianter.

Kom i gang med at automatisere repeterbare administrative opgaver. "Tag robotten ud af mennesket", løs opgaven "rigtig første gang" og frigiv tid til de vigtige opgaver. 

Kursus udbytte

Du bliver certificeret RPA Practitioner. Du får den viden du har brug for, til at kunne gennemføre RPA initiativer, og efter kurset, vil du selv kunne identificere potentielle projekter og opsætte gængse UiPath robotter.

Kursus indhold

RPA kurset er fem dages praktisk træning i RPA organisering, udrulning, projektledelse, principper, værktøjer, metoder og programmering. 

 • Hvad er Robotic Process Automation RPA
 • Hvordan virker RPA
 • Hvilke processer kan RPA automatiseres
 • Hvor i virksomheden skal det forankres
 • Hvilken RPA software passer til vores virksomhed
 • Hvem har hvilke roller i RPA initiativet
 • Hvilke, hvor, hvor mange processer
 • Eksempel bibliotek - spar tid i udvikling
 • RPA software udbydere
 • Valg af RPA software
 • RPA Proof og Concept (POC) indhold og organisering
 • RPA strategi og roadmap
 • Governance Framework for RPA
 • RPA værktøjer og principper
 • Cases, tips og erfaring
 • Eksempler på proces automatisering
 • Kom i gang - prøv selv "drag and drop" opsætning af UiPath robotter

Målgruppe

Kurset henvender sig til nøglemedarbejdere, ledere, konsulenter og specialister der ønsker træning i hvorledes virksomhedens administrative opgaver kan automatiseres og kvalitets sikres så tid kan frigives til andre vigtige opgaver. Kurset omhandler organisering af RPA initiativer og hvorledes du kommer i gang med RPA rejsen med anvendelse af UiPath software. Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan opsætte RPA robotter, det prøver du på kurset med UiPath. Øvelser med robotter er rene "drag and drop" øvelser. Alle øvelserne udføres i UiPath RPA bobotter.

Forudsætninger

Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er ren "drag and drop" øvelser.

Eksamen og diplom

Du modtager altid diplom på din deltagelse. Ønsker du certificering er dette indeholdt i dit kursushonorar. Formålet med certificeringen er at forankre den gennem uddannelsen tillærte viden samt at kvalitetssikre dit vidensniveau.

Pris

En del af dit honorar går til SOS Børnebyerne i Peru samt Dansk Røde Kors.

Overnatning arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar - kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København anbefaler akademiet som det nærmeste Hotel Ibsen, 5 minutters gang fra akademiet.

Om udbyderen

RPA Huset

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester og Claus Pedersen. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling. I 2007 gik de to iværksættere ud af hver sit spor, Claus med Compass Datawarehouse og Niels med...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

RPA Huset

Købmagergade 67
1150 KBH K

Telefon: 48 16 30 81
www.rpa-huset.dk

Evalueringer

Steffen Lund Jensen
(5)
Samlet set har jeg været på modulerne L, M, N, I og J. De første 3 moduler giver et godt indblik i UIPath-interfacet og hvordan selve programmeringen foretages med drag and drop. Ved hjælp af en del youtube videoer og en oprigtig interesse i systemet, kan man sagtens komme igang blot med disse kurser. De sidste 2 kurser er rigtig fint strukturer...
Niels Kommentar
Hej Steffen. Tusind tak for din tilbagemelding - mega dejligt at høre. Jeg håber I får glæde af jeres nye virtuelle robot kolleger, og ønsker jer god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Jesper Hauge Jensen
(5)
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis du og/eller dit firma overvejer at opstarte RPA. Der er masser af brugbar information, redskaber og realisme omkring fordele og ulemper, så du kan få den optimale hjælp til at vurdere om og hvordan du/I skal opstarte et RPA projekt.
Niels Kommentar
Hej Jesper. Mega dejligt at høre - det er præcis det vi har tilstræbt at opnå med kurset. Tak for din evaluering og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Tine Skov
(5)
Jeg synes vi kom hele vejen rundt i RPA universet. Godt at der var tid til individuel hjælp under hele forløbet.
Niels Kommentar
Kære Tine. Tusind tak for din tilbagemelding - virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om RPA Practitioner kursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
RPA Practitioner kursus
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,3)
Baseret på 29 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer