Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Digital?

Gennemsnit 4,5

Baseret på 112 evalueringer

Simon Balslev
(5)
Underviserne var engagerede og vidende. Vi gennemgik og lærte lærte brugbare patterns/anti-patterns, som jeg tror vil medvirke til at lette udviklingsbyrden.
Niels Kommentar
Hej Simon. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre, og rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Chris Petersen
(5)
Havde nogle gode dage med nogle meget kompetente undervisere. Undervisningsformen var også rigtig god - en god blanding af forelæsning, fælles opgaver og individuelle opgaver gjorde at man selv fik hænderne ned i det og dermed blev det nemmere at forstå hvordan og hvorfor og nemmere at gennemskue hvordan man ville kunne få gavn af det når man ko...
Niels Kommentar
Hej Chris. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre, og fortsat god sommerferie. Bh Niels:-)
Vis alt
Eva Grønbech
(4)
Super godt og meget givende kursus. Jeg havde Intet kendskab til UIpath inden kurser, det har jeg helt bestemt nu. Meget god underviser - var altid klar til at svare på spørgsmål. Kunne godt have brugt kontorstol i stedet for spisebordsstol - det var hårdt ved ryggen (eneste minus) 😊
Hej Eva Kommentar
Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Marcel Leander Larsen
(5)
God afveksling mellem øvelser, PowerPoint, sparring og hands on-undervisning.
Kære Marcel Kommentar
Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Mette Zülow
(4)
Udover det jeg allerede har anført på papiret, så kunne det have været sjovt at se mere detaljeret hvordan i bruger det, og måske i det hele taget gennemgå nogle aktuelle eksempler fra forskellige virksomheder. Endeligt kunne det have været godt med et helt detaljeret eksempel incl alle de exceptions der kan være og hvordan de håndteres. Jeg ved...
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja det har du ret i. Vores dilemma er hele tiden hvilket indhold vi skal putte i de to dage, programmering af robotter eller cases, og dette kursus har fokus på programmering. Hvis du har mulighed, så tag kurset RPA Organisering og Business Analyst. Der får du alle anvendelserne. Bh Niels:-)
Vis alt
Simone Kristoffersen
(5)
Jeg synes det har været et rigtig godt kursus, hvor der er plads til at hjælpe en med de udfordringer man kan have og tid til at besvarer de spørgsmål der må dukke op både før, under og efter kurset.
Niels Kommentar
Hej Simone. Mange tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Malene Rohde
(5)
Har gennemført RPA Practitioner med UiPath kursus - samlet 6 dages kursusforløb fordelt over 3 x 2 dage. Er meget tilfreds. Oplevede undervisere med stort engagement og bred viden. Holdene var små og der var en god gruppedynamik. Kurset kan absolut anbefales, hvis man gerne vil lære mere om Robotics´ "why" "what" and "how".
Niels Kommentar
Hej Malene. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Marianne Ravn Olsen
(5)
Tak for 4 gode og lærerige dage - RPA undervisningen blev ført helt ned på almindeligt brugerniveau uden at man behøvede en IT baggrund for at forstå/arbejde med opgaverne. Der var en god stemning og vi blev guidet gennem de forskellige områder med gode eksempler og masser af praktiske opgaver.
Niels Kommentar
Hej Marianne. Mega dejligt at høre. Tak for din tilbagemelding:-)
Line S. Nielsen
(5)
Supergodt og veltilrettelagt kursus med meget praktisk anvendeligt indhold. Det er muligt at gå direkte tilbage i arbejdshverdagen og gå igang med at bruge de nye værktøjer. Stor ros for at gøre det jordnært og meget anvendeligt.
Niels Kommentar
Hej Line. Rigtig dejligt at høre og mange tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Marianne Iversen
(4)
Det var en fornøjelse at deltage på Power BI. Kurset var givtigt og lærerigt, og jeg føler mig bedre rustet til at implementere værktøjet i vores organisationen efterfølgende. Både i forhold til opsætning, samt best pratice i forhold til den proces det er anvende Power BI. Kurset kan stærkt anbefales til alle, uanset placering i organisationens ...
Niels Kommentar
Hej Marianne. Tusind tak for din fine evaluering. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Allan Kim Jensen
(3)
Overordnet synes jeg at vi på dag 2 fik nogle gode værktøjer. Dag 1 var meget salg af UIPath og jeg synes ikke at der var meget information. Der kunne godt være mere kød på.
Niels Kommentar
Hej Allan. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er taget ad notam. Det er forbudt for underviserne at sælge noget på kurserne, men jeg tænker, at det er vores entusiasme og begejstring for RPA der har været i overgear. Det vil vi være opmærksomme på. Bh Niels
Anders Lorensen
(5)
Vi fik masser af selvbyggede flowcharts med hjem til inspiration til egne processer. Dagene er lange, så hvis det er muligt er det en god idé at komme mere op og stå + ud og gå :)
Niels Kommentar
Hej Anders. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er taget ad notam - lidt mere walk and talk:-)
Marc Iversen
(5)
Jeg fik en skarp tilgang til RPA og mest af alt grobund samt fundament for at bygge videre på viden og forståelse! Gennemgang af opgaverne i fællesrum gav god værdi for mig, da der i fællesrum ofte skabes mere end blot én løsning! Underviseren var velforberedt og fokuseret Det sidste modul var en smule forhastet. Jeg kunne godt have tænkt mig...
Niels Kommentar
Hej Marc. Tusind tak for din tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Det med RPA i SAP er en rigtig god ide, og det er ikke fremmede for os. Der er også online materiale som vi kan henvise dig til. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Steffen Lund Jensen
(5)
Samlet set har jeg været på modulerne L, M, N, I og J. De første 3 moduler giver et godt indblik i UIPath-interfacet og hvordan selve programmeringen foretages med drag and drop. Ved hjælp af en del youtube videoer og en oprigtig interesse i systemet, kan man sagtens komme igang blot med disse kurser. De sidste 2 kurser er rigtig fint strukturer...
Niels Kommentar
Hej Steffen. Tusind tak for din tilbagemelding - mega dejligt at høre. Jeg håber I får glæde af jeres nye virtuelle robot kolleger, og ønsker jer god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Nadine
(4)
Tak for et rigtig godt kursus. En god vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Jeg har været rigtig tilfreds med kurset.
Niels Kommentar
Hej Nadine. Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Martin
(4)
Positiv og god gennemgang af robotter. Man er klart et langt stykke videre efter endt uddannelse
Niels Kommentar
Hej Martin. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre, og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Kim Michael Jensen
(5)
Rigtig godt kursus med "hands on". Lærte meget som jeg ikke selv ville have fundet ud af.
Niels Kommentar
Hej Kim. Tusind tak for din fine tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(5)
Tænk at programmering kan være så nemt og logisk
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor mega dejligt at høre - det er præcis det vi stræber efter. Tusind tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Marianne Hatt Sørensen
(4)
Mit første svar tilbage er - selv tak for nogle lærerige dage. Det er rart med en ballast, når jeg skal argumentere for en process skal strømlines :) Godt kursus - og som altid rart at være hos jer! Håber chancen byder sig igen! Dog vil jeg sige, at videoer som en del af undervisningen er godt - men underviser skal og må fylde mere på. Det ...
Niels Kommentar
Hej Marianne. Tusind tak for dit fine input. Rigtig godt at høre, og det vil vi helt klart være opmærksomme på. Tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Vis alt
Lars Kasper
(4)
God og struktureret undervisning. Masser af hands on = super godt Lidt vente tid, da ikke alle er på samme niveau.
Niels Kommentar
Hej Lars. Tusind tak for dit fine input. Rigtig godt at høre, og vi er meget opmærksomme på det med niveauerne. Vores første prioritet er at vi vil have alle med, og så kommer de dygtige til at vente lidt indimellem. Tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Amanda
(5)
Godt udbytte i forhold til at starte RPA processer fra bunden.
Niels Kommentar
Kære Amanda. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre, og rigtig god jul. Bh Niels:-)
Jesper Hauge Jensen
(5)
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis du og/eller dit firma overvejer at opstarte RPA. Der er masser af brugbar information, redskaber og realisme omkring fordele og ulemper, så du kan få den optimale hjælp til at vurdere om og hvordan du/I skal opstarte et RPA projekt.
Niels Kommentar
Hej Jesper. Mega dejligt at høre - det er præcis det vi har tilstræbt at opnå med kurset. Tak for din evaluering og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Martin Niels Pedersen
(5)
Fin intro til RPA som er meget givende
Niels Kommentar
Hej Martin. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Tine Skov
(5)
Jeg synes vi kom hele vejen rundt i RPA universet. Godt at der var tid til individuel hjælp under hele forløbet.
Niels Kommentar
Kære Tine. Tusind tak for din tilbagemelding - virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(4)
To the point - god blanding af teori og praksis
Niels Kommentar
Kære Hanne. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!