Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om RPA Huset?

Gennemsnit 4,5

Baseret på 99 evalueringer

Steffen Lund Jensen
(5)
Samlet set har jeg været på modulerne L, M, N, I og J. De første 3 moduler giver et godt indblik i UIPath-interfacet og hvordan selve programmeringen foretages med drag and drop. Ved hjælp af en del youtube videoer og en oprigtig interesse i systemet, kan man sagtens komme igang blot med disse kurser. De sidste 2 kurser er rigtig fint strukturer...
Niels Kommentar
Hej Steffen. Tusind tak for din tilbagemelding - mega dejligt at høre. Jeg håber I får glæde af jeres nye virtuelle robot kolleger, og ønsker jer god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Nadine
(4)
Tak for et rigtig godt kursus. En god vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Jeg har været rigtig tilfreds med kurset.
Niels Kommentar
Hej Nadine. Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Martin
(4)
Positiv og god gennemgang af robotter. Man er klart et langt stykke videre efter endt uddannelse
Niels Kommentar
Hej Martin. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre, og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Kim Michael Jensen
(5)
Rigtig godt kursus med "hands on". Lærte meget som jeg ikke selv ville have fundet ud af.
Niels Kommentar
Hej Kim. Tusind tak for din fine tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(5)
Tænk at programmering kan være så nemt og logisk
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor mega dejligt at høre - det er præcis det vi stræber efter. Tusind tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Marianne Hatt Sørensen
(4)
Mit første svar tilbage er - selv tak for nogle lærerige dage. Det er rart med en ballast, når jeg skal argumentere for en process skal strømlines :) Godt kursus - og som altid rart at være hos jer! Håber chancen byder sig igen! Dog vil jeg sige, at videoer som en del af undervisningen er godt - men underviser skal og må fylde mere på. Det ...
Niels Kommentar
Hej Marianne. Tusind tak for dit fine input. Rigtig godt at høre, og det vil vi helt klart være opmærksomme på. Tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Vis alt
Lars Kasper
(4)
God og struktureret undervisning. Masser af hands on = super godt Lidt vente tid, da ikke alle er på samme niveau.
Niels Kommentar
Hej Lars. Tusind tak for dit fine input. Rigtig godt at høre, og vi er meget opmærksomme på det med niveauerne. Vores første prioritet er at vi vil have alle med, og så kommer de dygtige til at vente lidt indimellem. Tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Amanda
(5)
Godt udbytte i forhold til at starte RPA processer fra bunden.
Niels Kommentar
Kære Amanda. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre, og rigtig god jul. Bh Niels:-)
Jesper Hauge Jensen
(5)
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis du og/eller dit firma overvejer at opstarte RPA. Der er masser af brugbar information, redskaber og realisme omkring fordele og ulemper, så du kan få den optimale hjælp til at vurdere om og hvordan du/I skal opstarte et RPA projekt.
Niels Kommentar
Hej Jesper. Mega dejligt at høre - det er præcis det vi har tilstræbt at opnå med kurset. Tak for din evaluering og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Martin Niels Pedersen
(5)
Fin intro til RPA som er meget givende
Niels Kommentar
Hej Martin. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Tine Skov
(5)
Jeg synes vi kom hele vejen rundt i RPA universet. Godt at der var tid til individuel hjælp under hele forløbet.
Niels Kommentar
Kære Tine. Tusind tak for din tilbagemelding - virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(4)
To the point - god blanding af teori og praksis
Niels Kommentar
Kære Hanne. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og rigtig god jul til dig og dine. Bh Niels:-)
Ulrik Tingrupp
(3)
Jeg synes at jeg har lært en del omkring RPA og de grundlæggende tanker bag. Desværre udnyttede vi ikke tiden godt nok på modul L og M, begge dage sluttede før tid (ca. en time tidligere end planlagt). Umiddelbart virkede niveauet lavt og undervisningen gik relativt langsomt. Der kunne med fordel have været mere omkring selectors i modul M, ...
Niels Kommentar
Kære Ulrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Vi har drøftet det her til morgen. Du har helt ret i dine pointer, og vi vil ændre det så det også er noget til de dygtige allerede fra første modul. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Susanne Schøttler Nielsen
(4)
Et godt kursus i et hyggeligt miljø med lækker forplejning. Dejligt man ikke er så mange, da det giver bedre tid til indlæring og individuelle spørgsmål. Kristoffer er en god og rolig underviser og tager sig af alle spørgsmål undervejs med god hjælp fra Torben og Uffe. For mig er det lidt svært at få vendt mine tanker til at tænke hvad robo...
Niels Kommentar
Hej Susanne. Tusind tak for din fine og meget grundige evaluering som vi blev rigtig glade for. Vi er rigtig glade for dine ideer og vil evaluere dem straks. Bh Niels:-)
Vis alt
Katrine Nielsen
(4)
Mine kollegaer og jeg har været på 3 dages kursus i RPA-udvikling. Kurset var rigtigt fint, og super spændende. Kurset er et rigtigt godt afsæt til at komme i gang med RPA-udvikling i egen forretning. Mit eneste forbedringsforslag er at man kunne differencieret undervisningen yderligere, så teknisk stærke deltagere, ikke skal vente på at d...
Niels Kommentar
Hej Katrine. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja - det er en evig kilde til optimering, og vi arbejder på flere tiltag der kan afhjælpe problemstillingen. Tusind tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Sofie Bolding Christensen
(5)
Rigtig godt kursus med hands on. Jeg var glad for at vi den sidste dag brugte tiden ud. De første dage sluttede vi lidt for tidligt efter min mening ;)
Niels Kommentar
Hej Sofie. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. God pointe med tiden Sofie:-) Bh Niels:-)
David Søndergaard
(4)
Fin intro til at komme i gang med enkle robotter i WinAutomation, så man kan bygge på derfra. Gode rammer og kompetent underviser.
Niels Kommentar
Hej David. Tusind tak for din tilbagemelding David - det er rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Janus
(5)
Spændende undervisning og rigtig god helpdesk funktion!
Niels Kommentar
Hej Janus. Tusind tak for din tilbagemelding, det bliver vores helpdesk glade for at høre. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Steen Barkholt
(5)
5 dags kurset har leveret et overblik over RPA teknologi; muligheder og begrænsninger samt strategisk anvendelse i eskalerende stadier. De praktiske workshop sessions med udviklings i UiPAth har leveret fornuftig indledende erfaring og forståelse for metodik, begræber og Best Practices. Kurset anbefales varmt herfra!
Niels Kommentar
Hej Steen. Tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Rigtig god efterårsferie. Bh Niels:-)
Brian Ahlmann
(5)
Jeg synes det har været et rigtigt interessant kursus. Jeg sætter pris på den praktiske tilgang til undervisning, hvor man skal lave øvelserne undervejs baseret på egne cases - så bliver det mere relevant og meningsfuldt. Torben er en god underviser, og engagement for stoffet skinner igennem. Hvis jeg skulle give lidt tanker om potentiel f...
Niels Kommentar
Hej Brian. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja - du har ganske ret. Vi er ved at finde modellen hvordan og hvor meget online materialet skal i spil som en del af kurset, og vi er ikke i mål med det endnu. Ellers dejligt at høre Brian, og rigtig god ferie :-)
Vis alt
Lisbeth Michala Bach-Keldsen
(5)
Jeg tog et to-dages RPA Business Analyst kursus hos Compass Academy. Mit mål var at blive bedre til at spotte processer, der var relevante til RPA løsninger. Men jeg fik meget mere end det. Jeg blev langt klogere på mulighederne og perspektiverne med RPA, samt et realistisk forhold til det ambitionsniveau man skal sætte sig.
Niels Kommentar
Hej Lisbeth. Tusind tak for din tilbagemelding - det er virkelig dejligt og motiverende at høre. Tusind tak for din deltagelse. Bh Niels:-)
Hasse Dalberg
(4)
Godt og lærerigt kursus, med fokus på både projektledelse og "hands on".
Niels Kommentar
Hej Hasse. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Finn C Nielsen
(5)
Ganske fin gennemgang af elementer og aspekter. God tilrettelæggelse af dagen (passende fordeling af undvisning, øvelser og pauser). Det har givet mig meget, selvom jeg havde lavet et par robotter inden kurset. God og behagelig underviser, der gav sig tid til at lytte og hjælpe. Godt kursus
Niels Kommentar
Hej Finn. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Brian Elling
(5)
Efter deltagelse på RPA Developer i Region Nordjylland har underviseren været meget god til at se de udfordringer, som vi måtte have. Han har været god til at stoppe op, og give os kursister den tid vi skulle bruge for at komme videre med opgaverne. Kurset har helt kart været brugbart, og det har været et tempo, hvor vi alle har været med.
Niels Kommentar
Hej Brian. Mega dejligt at høre. Vi har arbejdet hårdt på netop at udvikle kurset og øvelser der gør at alle får lært det - tempo og refleksion, så vi kunne ikke få en bedre tilbagemelding. Tak for du have. Bh Niels:-)
Andreas Nielsen
(5)
Kurset var veltilrettelagt og foregik i et sådan tempo at både novicen og den erfarne kunne følges ad. Underviser forstod at præsenterer et bredt spænd af emner i UiPath på en spændende og overkommelig måde. Kurset har givet mig en god generel forståelse af UiPath krydret med underviserens smarte små tips og tricks. Kurset er et godt udgangspunk...
Niels Kommentar
Hej Andreas. Tusind tak for den fine tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. God vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!