Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Business Bootcamp

Ricco Mortensen Fonden
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
Barcelona
4.750 DKK Momsfri

Business Bootcamp

Business Bootcamp

Business Bootcamp

Invester to dage og se din forretning tage et gazelle-spring. Intensiv Business Bootcamp kun for ambitiøse iværksættere.

På Ricco Mortensens to-dages Business Bootcamp lærer du hvordan du, én gang for alle, får en så lav selskabsskat som muligt, outsourcer dit liv til de rigtige mennesker og sikrer dig en veldrevet forretning med den rigtige online strategi der tjener (mange) penge. Er det svært? Nej. Virker det også for dig? Ja!

Business Bootcamp er specielt skræddersyet til, at give dig et fuldstændigt overblik over hvordan du skal organisere dit økonomiske liv, outsource til de rigtige mennesker og hvordan du online driver en succesfuld forretning.

Med den rigtige langsigtede firmastruktur og online business strategi, lærer du hvordan du lykkes med at tjene (mange) penge på din forretning på den mest optimale måde.

Når du har været på Business Bootcamp så kan du:

 • Designe dit iværksætterliv med økonomisk overblik, og ud fra det omdanne dine drømme til reelle målbare mål, både personligt og for dit firma.

 • Planlægge din effektive, fleksible og skalerbare selskabsstruktur med minimal skattebetaling og med så lille risiko som muligt.

 • Definere og designe dine præcise målgrupper via personaer, din niche og hvordan du skal segmentere dine budskaber på online medier og platforme.

 • Tydeligt prioritere og vælge de online tiltag og sociale medieplatforme, som er den rigtige løsning for dig som person og din forretning.

 • Ta’ hjem med en handlingsplan og prioriteret todo-liste, som er skræddersyet til lige præcis dig og din forretning, hvor du præcist ved hvad du skal gå i gang med.


Og du ved:

 • Hvordan du opbygger koncepter/brands og gør brug af international skatteaftaler til at nedbringe skatten på din profit til kun 2,5%.
 • Hvordan du outsourcer de opgaver du ikke selv kan finde ud af, eller ønsker at lave, til de rigtige mennesker, så du kan fokusere på det du helst selv vil lave og er bedst til.
 • Hvordan du prioriterer og vælger de rigtige online marketing tiltag som du skal bruge i din forretning og derefter kan lave en eksekverbar plan.

Målgruppe

Er du?

 • Nystartet iværksætter og aner du ikke hvor du skal starte.
 • Allerede etableret iværksætter men tjener ikke nok.

Og er du i tvivl om: 

 • Hvordan du opbygger en simpelt og effektiv firma- og skattestruktur med kun nogle få procent skat af din profit, godkendt af SKAT med bindende svar, din sikkerhed for at alt er i orden.
 • Hvordan din forretning drives på en bedre og mere kosteffektiv måde, ved at outsource det du ikke har tid til eller er god til, til de rigtige mennesker.
 • Hvordan du planlægger din digitale strategi for alle dine online tiltag som fx website, sociale medier som fx Facebook og LinkedIn, e-mail marketing og online annoncer.
 • Hvordan du skal markedsføre din forretning online, så det rent faktisk virker, og hvordan du får online medieplatformene til at spille sammen og måle på om det virker?
 • I hvilken rækkefølge du skal gøre hvad, hvor du gør tingene rigtigt første gang, så din tid og penge investeres bedst muligt?

Kan du svare ja til bare ét af ovenstående spørgsmål, så er Business Bootcamp med stor sandsynlighed det rigtige for dig.

Programmet for dagene

Business Bootcamp består af to spændende undervisningsdage i Barcelona. 
Se det fulde program for Business Bootcamp her >

Pris

Prisen for kurset er 4.750 kr. momsfrit.

Ricco Mortensen Fonden

Ricco Mortensen Fonden

Ricco Mortensen Fonden

Ricco Mortensen Fonden er en uddannelsesorganisation dedikeret til at undervise folk med et stort drive omkring hvordan man opnår succes med din online business. Målet med organisationen er at motivere, inspirere og hjælpe dig med at overkomme forhindringer og så du kan se vejen frem...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til Ricco Mortensen Fonden

Ricco Mortensen Fonden

Myggenæsgade 7
2300 København S

Telefon: +45 70 25 07 05
www.riccomortensen.dk


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: