Viser 1-20 af 29
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 29
1
2

Form din fremtid med en revisor uddannelse

Er du interesseret i en karriere, hvor du kontinuerligt kan udvikle dine faglige kompetencer inden for revision, regnskab og økonomisk rådgivning? Så er en revisor uddannelse et godt grundlag.

En uddannelse til revisor tilbyder ikke kun grundlæggende kompetencer men også omfattende muligheder for efter- og videreuddannelse.

Som revisor er det essentielt at holde sig ajour med den nyeste viden og lovgivning inden for faget. Dette sikrer, at du kan opretholde tillid mellem pengeinstitutter, virksomheder og private, og dine faglige kvalifikationer forbliver skarpe og relevante.

Revisor

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Denne uddannelsesvej henvender sig til personer, der er detaljeorienterede og strukturerede. Evnen til at være udadvendt og serviceminded samt at trives i kundekontakt er vigtig, da disse aspekter ofte er en stor del af jobbet. 

Som revisor får du adgang til fortrolige regnskaber og bliver inddraget i vigtige økonomiske beslutninger, hvorfor det er vigtigt, at du som menneske er tillidsvækkende og tager dine kunder og dit erhverv alvorligt.

En dyb interesse for økonomi og finans er også nødvendig, da disse områder er kernen i dit arbejde som revisor. Hvis du allerede har erfaring som revisor er du sikkert bekendt med dette. Du ved også at det er nødvendigt at have en naturligvis interesse for økonomiske analyser, regnskab og finans. Dette gælder ikke kun for udgangspunkt af din karriere, nemlig din revisor uddannelse - det gælder også for fremtidig efter- og videreuddannelse.

Gode muligheder for opkvalificering

Med en revisor uddannelse på CV'et - uanset hvilken uddannelsesvej, du har valgt at gå - giver adgang til en række efter- og videreuddannelsesmuligheder. Denne verden af muligheder for efter- og videreuddannelse kan hjælpe dig med at specialisere dig yderligere eller holde din viden og dine eksisterende kompetencer opdaterede. 

Et udpluk af dine muligheder kan være:

Der er desuden gode muligheder for, at du som revisor kan tage efter- og videreuddannelse, der fokuserer på de nyeste felter inden for området. Det kan for eksempel være ny lovgivning, du bør være ajour med.

Du finder ligeledes efteruddannelse og kurser inden for specifikke områder som eksempelvis finans, risk management og investeringer. Du kan udforske udbuddet af efteruddannelse og kurser inden for dette område her.

Vil du opdatere din faglige viden?

Som revisor er det essentielt at du holder dig ajour med de nyeste regnskabsstandarder, skattelove og revisionspraksis for at kunne yde den bedste service til dine klienter og sikre compliance med gældende regler.

Efter- og videreuddannelse sikrer dig ikke kun faglig udvikling. Det spiller også en rolle i den personlige udvikling og kan desuden hjælpe dig som revisor med at avancere i din karriere. 

Lyder efteruddannelse eller et kursus som noget for dig, i forhold til hvor du er i din karriere som revisor? Udforsk dine muligheder for efteruddannelse og kurser i listen herover. Her kan du også klikke dig ind og læse mere om det enkelte forløb, hvor du også kan tage kontakt til udbyderen.

FAQ

  • For at blive revisor skal du have en relevant bachelor uddannelse inden for økonomi, finansering eller jura. Derudover skal du have mindst 2 års praktisk erfaring med regnskab og revision i en autoriseret virksomhed. Til sidst skal du bestå en række eksaminer, herunder teoretisk prøve i revisorloven, og derefter ansøge om autorisation hos Erhvervsstyrelsen.  

  • Lønnen for en revisor afhænger af flere faktorer, bl.a. arbejdserfaring, uddannelsesniveau og virksomhedens størrelse og placering. Dog kan en revisor forvente en konkurrencedygtig løn. Ifølge flere lønstatistikker tjener en revisor i gennemsnit mellem 43.000 kr. og 75.000 kr. om måneden før skat. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier