Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Retorikfirmaet?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 105 evalueringer

Mia Valentiner, KOMBIT
Kurset gav mig rigtig gode og konkrete værktøjer til at forbedre mine præsentationer. Videoøvelserne var meget brugbare til at blive 'presset' til at øve og se, at jeg rent faktisk gjorde det rigtigt fint.
Helle Larsen, Odense Kommune
Et kursusforløb som har givet mig redskaber og indsigt i en grad, jeg ikke turde drømme om. Tryghedsskabende og yderst kompetent underviser - jeg er fan.
Britt Jakobsen, Universal Robots
God og engageret underviser som hele tiden var opmærksom på at se det, der blev gjort godt og samtidig gav guldkorn til, hvad der kunne forbedres.
Vanja Vukotic, Gotcha
Et godt kursus til dem der ønsker et indblik i, hvordan man skriver tekster, der skaber værdi for modtageren.
Sophie Ellermann, Forbrugerrådet Tænk
Retorikfirmaets kursus levede op til alle forventninger og mere til. Jeg har fået gode, konkrete redskaber, som har gjort mig til en dygtigere skribent ved hjælp af utrolig dygtig, kompetent og sød underviser.
Maria Frederiksen, Sygeforsikringen Danmark
På kurset tog vi udgangspunkt i de præsentationer, som jeg har i min hverdag, og vi brugte værktøjer konkret undervejs. At se sig selv på video er grænseoverskridende, men sjovt og meget lærerigt.
Tine Kondrup, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Kurset tog udgangspunkt I min konkrete situation og faglighed og var derfor super relevant. Dertil en yderst rar og kompetent underviser, som har givet mig mange brugbare værktøjer og ord med videre.
Johny Christiansen, FK Distribution
Var meget positivt overrasket. En nærværende og fantastisk underviser med høj kompetence og faglighed. Et meget brugtbart kursus. Glæder mig til at bruge mine nye redskaber.
Helle Foged, Svendborg Kommune
Dejligt intenst kursus med få deltagere, så man kan anvende teknikkerne og få respons fra de andre deltagere.
Lisa Nielsen, pK Chemicals
Holdstørrelset gjorde, at det var nemt for alle at være med. Kurset havde en meget kompetent lærer, og ingen blev glemt.
Kate Hansen
Det er et godt og intenst forløb med et lille hold, hvor alle var super engageret, og man fik input fra både læreren og de andre deltagere.
Peter Rasmussen, Geodis
Dejligt inspirerende kursus. Mange små perler og værktøjer, som kan bruges i hverdagen.
Sofie Winther, SocialRespons
Vi var så glade for vores kursus i skriftlig formidling. Underviseren var rigtig, rigtig god. God til at læse os. God stemning - og superstærk fagligt. Det er fedt, at vi har fået et fælles afsæt for vores skriftlige kommunikation. Godt kursus allround i gode omgivelser hos jer.
Lia Dantzer, Nordic Event
Kurset gav et godt indblik i de grundlæggende værktøjer indenfor argumentation, og hvordan de kan benyttes. Der er plads til personlige cases og rådgivning indenfor eget arbejdsområde.
Karim Salam, Salling Group
Spændende, interessant og giver dig værktøjer til virkeligheden. God underviser der er agil og kan svare på alt.
Malene Klenø, Novo Nordisk
At gå fra at være uendelig nervøs og hade præsentationer som pesten, til at synes det er sjovt, er en fantastisk rejse, der utroligt nok kan nås på to dage.
Linda Bjerg, Frederiksberg Kommune
Kurset har givet mig mod til at tale frit - og derved fremstå mere nærværende i præsentationer. Dette har i høj grad imødekommet en høj og hæmmende nervøsitet.
Chen Wan, Erhvervsstyrelsen
Super underholdende og lærerigt. Et kursus som alle kan få brug for, uanset hvor dygtig man er til præsentation.
Kenneth Clausen, Stanley Black & Decker
Lene Olesen, NP ADVOKATER ApS
Rigtig god til at formidle videre og hjælpe med at fjerne fyldord.
Mads Rasmussen, Erhvervsstyrelsen
Et virkeligt brugbart kursus for statsansatte.
Helle Bergdal Marott Larsen - BLU A/S, in-house koordinator
Kurset tog udgangspunkt i en virkelig case, som jeg fik værktøjer og gode argumenter til at lykkes med. Eller til at forsøge at lykkes med efter kurset :-)
Anders Sørensen - Subscrybe, seniorkonsulent
Sharranja Kirupaharan - Banedanmark, controller
"Kurset har gjort mig mere selvsikker omkring mig selv og måden jeg præsenterer på. Jeg har fået nogle gode værktøjer til at styrke mine præsentationer. Jeg vil anbefale kurset til både dem, der er usikre, men også til dem med mere erfaring."
Kasper Krøll - Anti Doping Danmark, uddannelseskonsulent og underviser
"Nærværende underviser, der var god til at inddrage eksempler fra vores egen hverdag."