Vibeke Fuchs

"For mig, har mødet med Regnskabsskolen, betydet, at jeg har kunnet forsætte mit arbejdsliv. Jeg måtte skifte spor, efter flere år i andet erhverv.

Da jeg skulle se mig om efter noget helt andet, kontaktede jeg Regnskabsskolen. Her var en personlig kontakt, og uddannelsen kunne skrues sammen, lige præcis så jeg kunne gennemføre det, med de begrænsninger jeg havde på det tidspunkt.

Undervisningen er målrettet og man får en oplevelse af at være godt rustet til at søge job. Jeg fik job umiddelbart efter og oplever stor tilfredshed med de redskaber jeg erhvervede ved Regnskabsskolen.

Den iværksætterkultur som Regnskabsskolen også afspejler, har endvidere givet mig mod på at hjælpe med opstart af nye firmaer - og så er grundlaget jo i orden rent administrativt.

Jeg har sat stor pris på nøglepersoner, der har været omkring undervisningen. Der er en kultur af engagement og hjælpsomhed i Regnskabsskolen. Igen og igen vender jeg tilbage til mine små ”regnskabsbibler" - de små bøger Regnskabsskolen også har udgivet."


- Vibeke Fuchs
Læs mere om Diplomkursus for bogholdere

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Regnskabsskolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.