Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dorte Gravesen, Administrativ koordinator

Jeg gennemførte Diplombogholderkurset i efteråret 2014 og har meget at takke Regnskabsskolen for! Inden jeg gennemførte kurset, havde jeg kun overfladisk kendskab til bogføring og regnskab, da en ekstern partner ordnede vores regnskab mm. for os. Efter kurset har vi på min arbejdsplads hjemtaget vores bogholderi, så jeg nu varetager budgettering, bogføring, fakturering, regnskabsafslutning, lønadministration og alt hvad det ellers medfører at være bogholder.

Kurset hos Regnskabsskolen gav mig en bedre grundlæggende forståelse for læsning og indhold af et regnskab. Jeg har hver dag glæde af de ting jeg lærte på kurset – og sender tit Regnskabsskolen en venlig tanke. Undervisningsmaterialet og min egne noter fra undervisningen bliver stadig flittigt brugt – ligesom jeg også har stor glæde af alle de bøger som Regnskabsskolen har udgivet.

Regnskabsskolen er et lille kursus-sted og derfor er der heller ikke så mange deltagere på hvert hold. Det betyder, at underviseren har tid til at tilgodese alle kursister. Regnskabsskolens undervisere er utroligt kompetente og var med til at gøre undervisningsdagene både hyggelige og lærerige.

Det var nogle intense måneder i den periode jeg tog Diplombogholderuddannelsen, da jeg skulle passe mit fuldtidsjob ved siden af undervisning og lektier. Men jeg gjorde det gerne igen.

Dorte Gravesen,
Administrativ koordinator
Læs mere om Diplomkursus for bogholdere

Bestil information


Kom I kontakt med Regnskabsskolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser