AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Refleksionsmetoder i den pædagogiske praksis

Længde
3 dage
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Refleksionsmetoder i den pædagogiske praksis

Dette kursus klæder dig på til at reflekter over din pædagogiske praksis. Gennem brugen af refleksionsmetoder bliver du i stand til at arbejde med faglige overvejelser i egen praksis og i samarbejde med andre. Du vil opnå styrkede refleksionskompetencer, der vil gøre dig i stand til at justere og udvikle den pædagogiske praksis.

Efter kurset kan du:

  • Anvende refleksionsmetoder og redskaber med henblik på at opnå handlekompetence til løbende at justere og forbedre den pædagogiske praksis.
  • Forholde dig til egne læreprocesser og derigennem opnå en styrket faglig position i en praksis der er under konstant udvikling og forandring.
  • Sætte muligheder for faglig refleksion i spil, i samarbejde med kollegaer og ledelse, ud fra viden om miljøets betydning.

Kurset består af ét fag

AMU nummer: 48729

Refleksionsmetoder i den pædagogiske praksis

Målgruppe

Målgruppen for uddannelsen er faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder inden for pædagogiske tilbud, herunder dagtilbud, det specialpædagogiske- og socialpsykiatriske område og voksenhandicapområdet. Det kan eksempelvis være dagplejere, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, værkstedsassistenter, medhjælpere i pædagogiske døgntilbud og på opholdssteder, omsorgsmedhjælpere, familieplejere samt personlige hjælpere og ledsagere.

Pris

Dette kursus er gratis.

Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Refleksionsmetoder i den pædagogiske praksis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers SØ

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole Randers Social- og Sundhedsskole uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter. Vi forsøger at skabe en levende skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor nysgerrighed og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret