Barnets første 1000 dage

Randers Social- og Sundhedsskole
3 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Randers

Kursusbeskrivelse

Barnets første 1000 dage

Kurset giver dig handlemuligheder i relation til det vigtige omsorgs- og relationsarbejde og til at tilrettelægge trygge pædagogiske læringsmiljøer for de yngste børn i dagtilbud, hvilket er afgørende for deres trivsel, læring, udvikling og dannelse. Samtidig bliver du på kurset opmærksom på dig selv som en mulig beskyttelsesfaktor i barnets liv, og du får viden og redskaber til at arbejde ressourceorienteret i forhold til børnene, men også i forhold til forældrene.

Efter kurset kan du:

  • Anvende din faglige viden om tilknytning samt mentalisering i arbejdet med de yngste i omsorgs- og relationsarbejdet, og bruge den viden til at tilrettelægge samt reflektere over trygge pædagogiske læringsmiljøer.
  • Anvende viden om børns udvikling i de første leveår samt identificere risiko- og beskyttelsesfaktorer i arbejdet med de yngste børn med henblik på at initiere og medvirke til forebyggende og helhedsorienterede indsatser.
  • Indgå i et ressourceorienteret samarbejde med forældre omkring barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse samt reflektere over roller og positioners betydning for samarbejdet.
  • Reflektere over egen rolle i relationsarbejdet og kontinuerligt arbejde med sig selv som professionel medarbejder.

Kurset består af ét fag

AMU nummer: 49923

Barnets første 1000 dage

Målgruppe

Pædagogisk personale i dagtilbud, der arbejder med aldersgruppen 0-3 år. Det være sig pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter og dagplejere. Samt eventuelt øvrige faggrupper, der arbejder med børn, fx familieplejere.

Pris

Dette kursus er gratis.

Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris.

Om udbyderen

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole Randers Social- og Sundhedsskole uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter. Vi forsøger at skabe en levende skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor nysgerrighed og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Barnets første 1000 dage
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Randers Social- og Sundhedsskole

Minervavej 47
8960 Randers SØ

Mobil 86 41 69 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Barnets første 1000 dage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.