Kursus
Ingen anmeldelser

IFRS Intro

PwC Academy, i Hellerup
Længde
1 dag
Pris
5.990 DKK ekskl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Længde
1 dag
Pris
5.990 DKK ekskl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid

Hvorfor vælge PwC Academy?

Er du klar til nye faglige udfordringer?

Vi tilbyder en markedsledende kompetenceudviklings-platform

PwC´s eksperter tilrettelægger og varetager undervisningen

Kursusbeskrivelse

IFRS Intro

En grundig introduktion til de væsentligste principper og regler ved aflæggelse af årsrapporter efter IFRS.

Aflæggelse af årsrapporter efter IFRS-standarderne afviger på mange områder fra årsregnskabsloven. Årsrapporterne er væsentligt mere omfattende og reglerne mere detaljerede. Det stiller store krav til medarbejderne i virksomheders regnskabsfunktioner, og deres evne til selvstændigt at sætte sig ind i reglerne og holde sig opdateret om udviklingen i regnskabsstandarderne – herunder vurdering af deres konsekvenser for netop din virksomhed. Derfor tilbyder vi dette kursus, hvor regnskabskyndige, der har begrænset eller ingen erfaring med aflæggelse efter de internationale regnskabsstandarder, kan få en introduktion til de væsentligste principper og regler.

Vores undervisere har opbygget kurset omkring de oftest forekommende udfordringer for virksomheder, der aflægger årsrapport efter IFRS. Derudover tilbydes ”hjælp-til-selvhjælp”, så deltagerne bliver introduceret til metoder for løsning af regnskabsmæssige problemstillinger. 

Dit udbytte

  • Du får en grundlæggende introduktion til regnskabsaflæggelse efter IFRS, og hvordan den er anderledes end danske regnskabsstandarder og regnskabspraksis.
  • Du bliver trænet i den praktiske anvendelse af de oftest anvendte standarder og får en række værktøjer, der er direkte anvendelige i dit arbejde.
  • Du bliver introduceret til metoder til løsning af regnskabstekniske problemstillinger.
  • Du får mulighed for at drøfte praktiske problemstillinger med PwC’s eksperter.
  • Du får mulighed for at tilmelde dig IFRS Network - et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele viden og udfordringer med.
  • Du får mulighed for gratis at deltage i en totimers workshop med to af PwC’s eksperter.

Kursets indhold

Kurset indfører deltagerne i de grundlæggende og oftest forekommende regnskabsmæssige områder, som er relevante for de fleste virksomheder. Undervisningen i hvert område starter med en indføring i principper og regler. Derefter får deltagerne mulighed for at arbejde med cases og opgaver.

Som på alle vores kurser, vil der være en høj grad af dialog mellem dig som deltager og vores instruktører samt mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Målgruppe

Kurset henvender sig til controllere, regnskabschefer, økonomichefer og andre personer med lignende ansvarsområder, som har behov for en indføring i eller genopfriskning af de grundlæggende regler efter de internationale regnskabsstandarder. Deltagelse forudsætter et grundlæggende kendskab til udarbejdelse af regnskaber og årsrapporter, men ikke nødvendigvis efter IFRS-standarderne.

Pris

Prisen for dette kursus er 5.990 kr. ekskl. moms. 

PwC Academy
Strandvejen 44
2900 Hellerup

PwC’s Academy er en markedsledende kompetenceudviklingsplatform med en bred vifte af kurser inden for blandt andet regnskab, økonomistyring, bogholderi, excel m.fl.  Det er PwC’s egne eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen, og 99% af vores kursister siger i vores tilfredshedsevalueringer,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret