Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Proximo?

Gennemsnit 5

Baseret på 15 evalueringer

Maddie Vedder
(5)
Virkelig gode kurser på et helt forståeligt plan uanset om du er ny eller erfaren. Jeg var virkelig dårlig til excel og nu er jeg total haj! Anbefaler det til alle, jeg kender :)
Louise Andersen
(5)
Hele kurset er enkelt bygget op. Det er konkret og der er ikke nogen spildtid. Det er enkelt at gå direkte til det emne man vil vide mere om, hvis man ikke tager kurset fra start til slut. Alle videoerne er pædagogiske og alle kan være med. Jeg havde et spørgsmål undervej og der gik meget kort tid inden jeg fik svar retur. Det er godt at jeres...
Vis alt
Anne Stigkær
(5)
At se videoerne, som er virkelig godt formidlet og samtidig følge med i øvelsesfilerne og opgaverne, er for mig, en rigtig god måde at lære på. Det at jeg kan vende tilbage og gennemgå et emne en gang mere, har virkelig gjort en forskel, ligesom en hurtig mailsupport har været en stor hjælp. Jeg kan varmt anbefale Proximo
Inge-Lise Nielsen
(5)
Proximo er bygget enkelt og overskueligt op. Hver lektion er kompetent formidlet i et tydeligt og let forståeligt sprog. Jeg har flere gange oplevet super hurtig support og uddybende mailkorrespondance med Kasper, når der har været behov for det. Alt i alt giver jeg dette kursus min varmeste anbefaling.
Bodil Cramer
(5)
Fine små korte videoer, som alle kan følge med i. Meget fin måde at lære på og kurserne kan tages når du har afsat tid i din kalender. Kasper Langmann har en fantastisk måde at lære fra sig på, og du kan gense videoerne, hvis der lige var noget du ikke helt fik fat i.
Michael Reinholdtsen
(5)
Super forløb hos Proximo. Jeg har gennemgået et online forløb hos Proximo, og det er første gang jeg har oplevet en så god og pædagogisk læreform på blandt andet Excel. Det er fleksibelt og nemt at tilgå når du har tiden til det. Jeg anbefaler helt klart et online forløb hos Proximo, og vil tilbyde mine medarbejdere der har lidt svært ved Exce...
Vis alt
Anne Tinning
(5)
Top god hjælp til at lære Excel helt fra bunden. Kasper Langman er en dygtig formidler og forklarer på enkel vis hvordan det komplicerede Excel fungerer.
Rene Paulsen
(5)
Super oplevelse, nemt at forstå, gode eksempler. Kan varmt anbefales!
Henrik Nielsen
(5)
Fuldstændig i tråd med de øvrige anmeldelser kan jeg kun give de bedste anbefalinger til Proximos kursus. Didaktisk og pædagogisk velopbyggede videoer, der kontinuerligt, logisk (og med rigtig god speak) bygger ovenpå hinanden i små skridt og leder til, at det bagefter bliver sjovt og spændende selv at få tingene til at fungere i øvelserne.
Mir Nasir
(5)
Det er en stor fornøjelse at være med på Proximo kursus – sjældent har jeg lært så meget og moret mig så godt samtidig. Kasper Langmann er en knivskarp og en meget dygtig underviser, tak for det!
Jesper Andersen
(5)
Virkelig god og brugervenlig undervisning uanset om du er begynder eller øvet bruger. Følg undervisningen når det passer dig og få alle de tips der gør dig proffessionel i hverdagen.
Liselotte Warnsdorf
(5)
Super undervisning i roligt tempo
Jonatan Gaye
(5)
Super nemt at gå til, med en flot og overskuelig brugerflade.
Ivan Runge
(5)
Kurset er meget pædagogiske, og virkeligt "value for money". Du lærer alt det du forventer plus meget mere.
Ole Jørgensen
(5)
Super nem undervisning der gør indlæring og øvelser spændende og lærerige. På ingen tid mestrer jeg funtioner og formler i Excel jeg aldrig troede jeg ville lære. Kan stærkt anbefales.