Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Plan A Projects?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 32 evalueringer

Helle Hönig
Et meget velstruktureret og relevant kursus. Lasse er en fantastisk underviser og formidler, som udstråler både energi, begejstring og ro. Han demonstrerer de agile principper undervejs i undervisningen, og det er tydeligt, at han har stor praktisk erfaring at trække på. Kan varmt anbefale kurset.
René Bitsch
Plan A Projects kursus, er i særklasse noget af det bedste jeg har været med til. Især Lasse Boris Sørensen har med kombination af stor faglig tyngde, stort engagement og humor, gjort emnet nærværende, spændende og sjovt.
Anne Dorthe Lønborg Sørensen
Et godt kursus med en kompetent, erfaren og indlevende underviser. Kurset giver en god forståelse for de grundlæggende agile principper, samt en operationel måde at drive agile projekter i en mere plandreven organisatorisk kontekst. Kurset kan så absolut anbefales.
Lars Specht
Et kursus der forbinder teorien om agil projektledelse direkte til virkeligheden i dansk erhvervsliv.... Undervisningen vekslede i læringsformer, var meget medinddragende, og der kom et væld af tips og tricks, der vil give så god mening at anvende i dagligdagen. Måske små detaljer, der sikre at vi som projektledere kan arbejde langt mere profe...
Vis alt
Morten
Det var et godt og koncentreret kursus med agile elementer, som er meget operationelle og hurtigt kan adopteres til en hverdag. Det kom til udtryk, at underviseren havde både praktisk og teoretisk erfaring. Kurset havde en god kombination af flere elementer fra blandt andet Scrum og PRINCE2. Som kursist bliver det nemt og overskueligt at følge m...
Vis alt
Morten
DSDM-kurset hos Plan A Projects fornyede min appetit på den agile tilgang, og gav nogle meget konkrete metodikker som jeg tror kan forbedre projekteksekveringen i min virksomhed. Selve kursusafviklingen blev med Lasses store energi og fremragende formidlingsevner til en fornøjelse at deltage i.
Morten
DSDM-kurset hos Plan A Projects fornyede min appetit på den agile tilgang, og gav nogle meget konkrete metodikker som jeg tror kan forbedre projekteksekveringen i min virksomhed. Selve kursusafviklingen blev med Lasses store energi og fremragende formidlingsevner til en fornøjelse at deltage i.
Jan
God metode, Gode værktøjer, God underviser, God stemming :-)
Morten
Flot (og ægte) energi, brillant overblik over stoffet og god evne til at improvisere og uddybe på baggrund af input fra deltagerne.
Line
Kurset i agil projektledelse var super godt. Der var en god kombination mellem teori og praksis, og jeg fik masser af værktøjer med hjem, som var direkte klar til brug. Det har i høj grad både klargjort og motiveret mig til at arbejde agilt fremover!
Maria
Underviseren på kurset var rigtig god.
Philip
Søren
Super engagerende underviser. Stor praktisk erfaring. Vidende.
Stefan
Tilgangen, filosofi og konkrete værktøjer blev gennemgået og drøftet på overordentlig og inspirerende og klar måde.
Christina
Meget godt relateret til min verden. Rigtig god underviser.
Ruben
Meget inspirerende og mange ting at gå i gang med straks.
Helle
Underviseren var fremragende til at gøre det sjovt at være med til at lære.
Maria
Undervisningen var energisk, omvekslende, sjov, meget indholdsrig og på et højt niveau.
Axel
Rigtig god underviser på kurset i agil projektledelse ved Plan A Projects.
J K Sørensen
Dette kursus hjælper dig med at tilføre scrum en mere forretning og projekledelse mæssig tilgang.
Manar
Many workplaces would benefit from using the tools that we've learned.
Anja
Plan A Projects holdt et super kursus, som jeg kender mange, der kunne have glæde af.
Josefine Skotte
Mange virksomheder kunne med stor fordel få glæde af at få Lasse ud og undervise i praksis - kan på dette kursus forstå at mange har svært ved at kunne se muligheden for anvendelse til deres virksomhed.
Frank Kaltoft
Jeg lærte rigtig meget! Agilt certificeringskursus er for alle, der vil noget indenfor projektledelse.
Merethe Kristoffersen
Plan A Projects underviser og certificerer i ”Agile Foundation – Team Leaders Focus”, der er administreret af DSDM. Den er jeg begejstret for, fordi den har en hands-on tilgang. Du får lov til at afprøve en række konkrete værktøjer, som du kan sætte i den rette kontekst, i forhold til hvor du er i din dagligdag. En af de ting, der giver rigtig m...
Vis alt