Kursus
Ingen anmeldelser

Introduction to Petroleum Engineering for Non-Engineers

RPS Group, i Calgary
Længde
2 dage
Pris
1.995 CAD Momsfri
Længde
2 dage
Pris
1.995 CAD Momsfri
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Introduktion til råolie for ikke-ingeniører - Oil and Gas Training

Introduktionkursus i råolie-teknologi til ikke-ingeniører

et 2-dags kursus i råolieteknologi udbudt af PEICE

Dette kursus er designet til at levere oliebranchens tekniske og ikke-tekniske fagfolk, som ikke er ingeniører, med et grundigt overblik over de fleste vigtige aspekter af råolie ingeniør-teknologi og dens anvendelsesmuligheder.

Kurset adresserer tekniske spørgsmål - lige fra indledende involvering med efterforskerne, evaluering af reserver, udbygning af oliefeltet, produktionsoptimering, og alle aspekter af brøndboring.

Træning vil fokusere på relevante og praktiske spørgsmål; herunder real-world casestudier.

Dette kursus henvender sig til ikke-ingeniører, der arbejder eller er involveret i olieindustrien.

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Introduction to Petroleum Engineering for Non-Engineers" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

RPS Group
Suite 700
555 4th Avenue SW
T2P 3E7 Calgary, Alberta

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret