Kursus
Ingen anmeldelser

Introduction to Offshore Drilling

RPS Group, i Houston (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
1.995 - 2.595 USD Momsfri
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Pris
1.995 - 2.595 USD Momsfri
Uddannelsens hjemmeside
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Introduction to Offshore Drilling - Oil and Gas Training

Introduction to Offshore Drilling

- et 2-dags kursus i offshore boring udbudt af PEICE

Dette kursus giver et ikke-teknisk overblik over faserne, drift og terminologi, som anvendes i boringen og færdiggørelsen af en olie-eller gaskilde.

Kurset henvender sig til personale der arbejder i offshore boring industrien, men som ikke beskæftiger sig med selve boringen selv. Dette omfatter marine og logistik, økonomi og regnskab, det administrative og supportpersonalet, miljøaktivister, osv.

Der kræves ingen forudgående erfaring eller kendskab til boringe. 

Kurset vil give deltagerne en bedre forståelse af emner og situationer som opstår i alle boreoperationer, og vi sætter særligt fokus på de unikke aspekter relateret til offshore.

Leder du efter et kursus i onshore boringer, anbefaler vi "Introduction to Drilling" forløbet.

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Introduction to Offshore Drilling" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret