Kursus
Ingen anmeldelser

Gasoline and Diesel Blending for Refiners and Traders

RPS Group, i London
Længde
3 dage
Pris
3.795 GBP Momsfri
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Pris
3.795 GBP Momsfri
Uddannelsens hjemmeside
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Gasoline and Diesel Blending for Refiners and Traders - Oil and Gas Training

Gasoline and Diesel Blending for Refiners and Traders

- et 3-dags kursus i diesel og benzin blanding for traders, udbudt af PEICE

Dette 3-dages kursus er designet til traders, blandingsingeniører, senior operatører, produkt-koordinatorer, raffinaderi planlæggere, raffinaderi laboratorie personale, og brændstofs marketingfolk, og giver et samlet overblik over - og diskussion af - benzin og diesel blandingsteknikker, teknologi og fordele/ulemper.

Kurset behandler aktuelle emner, såsom de sidste nye specifikationer, ultra lavt svovlindhold, virkninger af bio-brændstoffer, ethanol og bio-diesel blanding og miljømæssige konsekvenser af forskellige brændstoffer specifikationer.

Casestudier er brugt til at illustrere den relative betydning af hvert aspekt af benzin og diesel blandingsoperationen sammen med specifikke øvelser.

Deltagere vil også modtage blandings øvelses software, der vil være nyttige senere i deres raffinaderier.

Deltagerne skal medbringe en bærbar computer med Microsoft Excel installeret.

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Gasoline and Diesel Blending for Refiners and Traders" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret