Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fundamentals of Hydraulic Fracturing

RPS Group
2 dage
Kursus
London
2.295 USD Momsfri

Kursusbeskrivelse

Fracking kursus - Fundamentals of Hydraulic Fracturing

ABC - Hydraulisk frakturering

- et 2-dags fracking kursus udbudt af PEICE

Dette to-dages kursus er designet til ingeniører, geologer, teknologer og operativt personale og præsenterer de grundlæggende principper for hydraulisk frakturering.

Kurset omfatter en gennemgang af teoretiske komponenter i frakturering, men lægger en betydelig vægt på "candidate selection" og "design fundamentals".

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Fundamentals of Hydraulic Fracturing" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Om udbyderen

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.