Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Economic Fundamentals of the Petroleum Industry

RPS Group
3 dage
Kursus
Houston, London

Kursusbeskrivelse

Introduction to Offshore Drilling - Oil and Gas Training

Economic Fundamentals of the Petroleum Industry

- et 3-dags kursus i råolie økonomi udbudt af PEICE

Dette 3 el. 4-dags kursus giver medarbejdere i oliebranchen (og relaterede statslige, økonomiske, juridiske og service-sektorer) muligheden for at få en forståelse af de unikke økonomiske principper, der driver "olie forretningen" til succes her i det 21. århundrede.

Kurset begynder med præsentation af basal økonomisk teori og udvikler anvendelsen af disse til finansiering og oliefund, over i udvikling, transport og markedsføring af energiressourcerne.

Vi overvejer herefter effekten af ​​disse ift. ucces og fiasko af virksomheden..

Træningen bruger altid eksempler og erfaringer fra real-life situationer - og vi sigter yderligere, når det er muligt, efter at anvende en case-baseret undervisningsform som tillader alle deltagerne at deltage aktivt i gruppediskussioner, så vi bedst muligt kobler læring til praksis.

Deltagerne er forpligtet til at medbringe en bærbar computer, med Microsoft Excel.

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Economic Fundamentals of the Petroleum Industry" kurset, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

Om udbyderen

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

RPS Group

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.