Kursus
Ingen anmeldelser

Acid Gas Compression and Injection

RPS Group, i Houston (+1 lokationer)
Længde
1 dag
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 dag
Uddannelsens hjemmeside
Vil du vide mere?

Acid Gas Compression and Injection

Acid Gas Compression and Injection - Oil and Gas Training

Acid Gas Compression og Injection

- et 1-dags kursus udbudt af PEICE

Dette en-dags kursus giver omfattende information omkring design og drift af syre gas kompression og injektion faciliteter.

Træningen omfatter en gennemgang af fase-adfærden af syre gasblandinger og skitserer metoder til hvordan man kan estimere egenskaberne af syre gas for udformningen af kompressions- og injektionsanlæggene.

Metoder til at kontrollere korrosion og forebyggelse af dannelsen af ​​hydrater bliver ligeledes skitseret.

Herudover drøfter vi design overvejelser omkring kompression og køleudstyr, injektion linje og reservoir udvælgelse.

Hvem skal deltage på kurset?

Techical og Operations personnel, der er involveret  i specifikationen, design eller drift af syre gas injektion projekter vil få stor gavn af dette kursus. Et omfattende sæt kursus noter er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

Er det relevant for dig at tage dette kursus?

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Acid Gas Compression og Injection" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

RPS Group
Suite 700
555 4th Avenue SW
T2P 3E7 Calgary, Alberta

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret