Viser 1-20 af 40
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 40
1
2

Tag et kursus i Microsoft Excel - et værktøj fyldt med muligheder

Nedenfor finder du excel kurser på alle niveauer. Excel regneark er et effektivt og uundværligt værktøj for de fleste, der arbejder med regnskab, udarbejdelse af tilbud eller andre former for databehandling. Men et kursus i Excel er meget brugbart i langt de fleste jobfunktioner såvel som privat. Du lærer at udnytte de funktioner, der er relevante for dig.

excel kursus

Helt overordnet kan Excel beskrives som et program som anvendes til behandling af tal og andet systematisk data på stort set alle arbejdspladser. Derfor er det vigtigt for de fleste jobfunktioner, at medarbejderne har et grundlæggende kendskab til Excel.

Du kan finde kurser i Excel regneark som passer til dine behov. Du kan både finde klasssiske kurser eller online kurser. 

Hvad Excel kan hjælpe dig med:

  • budgetter
  • beregninger
  • økonomiske analyser
  • statistikker
  • regnskaber
  • projektplanlægning

Microsoft Excel har et utal af funktioner og muligheder, som du kan drage nytte af i din dagligdag, alt afhængig af din jobfunktion. Primært bruges Excel til beregninger og andre systematiske opgaver, hvor det er praktisk at have data placeret i kolonner og rækker. Derudover fungerer Excel som et grafisk værktøj til udarbejdelse af grafer og diagrammer, som du kan anvende til at præsentere dine resultater f.eks. i en PowerPoint-præsentation eller i en brochure.

Hvad kan et Excel kursus tilbyde dig?

Du kan tage et grundlæggende Excel kursus, som giver dig indblik i programmets basale funktioner. Derudover kan du finde videregående kurser i Excel, som er for dig, der ønsker at kende endnu mere til programmets mange funktioner, eller du kan vælge at tage et mere specialiseret kursus i Excel, så du får viden, der er relevant for netop dit arbejdsområde. Du kan også tage et brush-up kursus, hvis du har behov for at få opfrisket din viden.

Hvor og hvornår?

Nogle Excel kurser foregår hos jeres virksomhed, men de fleste er åbne kurser, hvor en eller flere medarbejdere fra din virksomhed kan tilmelde sig. Firmakurserne kan være skræddersyede til jeres virksomheds behov, så kontakt den enkelte udbyder for at aftale nærmere og få mere information.

Der findes også online excel kursuer, hvilket betyder, at du kan deltage i kurset uanset hvor du befinder dig.

Et Excel- kursus varer er normalt mellem en dag til en uge afhængig af omfanget.

Begynder eller øvet excel-bruger?

Uaset om du skal til at lære hvordan du bruger MS excel eller du allerede arbejder med programmet til daglig, så kan få nye færdigheder på et excel kursus. Helt overordnet er de fleste kurser inddelt i grundlæggende og videregående. Det er dog også muligt at finde specialerede kurser inden for de dele af excel, som du har behov for. Det er også muligt at booke et firmakursus, så du kursusudbyderen laver et uddannelsesforløb, som passer til din og din arbejdsgivers behov. 

Hvor kan jeg tage et kursus i Excel?

Vi har samlet en bred vifte af kurser i Excel i Danmark. Du kan nemt finde et nær dig, da manhe kursus udbydere tilbyder excel kurser i flere byer. 

Du kan tage et online excel kursus som fjernundervisning, som firmakursus eller som åben uddannelse. Er du ledig og berettiget til seks ugers selvvalgt uddannelse, kan du også erhverve dig kompetencer i excel med med et Excel kursus for ledige.

Se et udbud af Excel kurser online, du kan tage her

FAQ

  • Prisen for et Excel kursus afhænger af flere forskellige forhold. For eksempel har faktorer som varighed af kurset, niveau på kurset, kursusform og lignende betydning for, hvor meget det enkelte Excel kursus kommer til at koste. Der findes mange forskellige Excel kurser på markedet, og vi er derfor sikre på, at der også er et, der passer til dine ønsker.

  • Varigheden afhænger af det enkelte Excel kursus. Du finder for eksempel både Excel kurser, der tager en enkelt dag, og så finder du også Excel kurser, der strækker sig over eksempelvis 5 dage eller længere. Derudover findes der også Excel kurser, der foregår online som selvstudie, hvor du selv styrer, hvor lang tid du bruger på kurset.

  • Afhængigt af dit indledende niveau, kan et Excel kursus enten give dig grundlæggende viden om Excel og programmets fundamentale funktioner, eller du kan få bygget videre på din viden og dine kompetencer. Et Excel kursus kan gøre dit arbejde væsentligt mere effektivt, du kan få nye færdigheder og lære om de smarte funktioner i Excel, der er relevant for dit arbejdsområde.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen