Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Trivsel - Findes den derude?

Obihuman
3 timer
Dansk
Kursus
Online
680 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Obihuman?

Kurserne er alle baseret på et stabilt fundament

Kurserne er opdagelsesrejser hvor vi vender alt på hovedet

Det bliver en helt ny måde at betragte alt i dit arbejdsliv på

Kursusbeskrivelse

Trivsel – Findes den der ude?

Det gode arbejdsmiljø afhænger af om du oplever livet udefra og ind eller omvendt.

Den nuværende almene tilgang til trivsel er baseret på en uskyldig misforståelse med ringe effekt til følge. Vi vil gerne tilbyde dig en forenklet og håbefuld forståelse af trivsel og hvordan den som ressource fungerer som en driver for performance og nye ideer.

Der bliver talt om trivsel her, der og alle vegne. Det er blevet et stort tema og alle er bekendt med at trivsel er lig med bundlinje for en virksomhed.

Men der skal gøres rigtig meget før vi oplever en høj grad af trivsel. Det kræver stort målrettet arbejde fra ledere, HR og arbejdsmiljørepræsentanter hvis en organisation skal opnå høj trivsel på arbejdspladsen. Det koster penge og der bruges eksterne konsulenter. Myndighederne foretager tilsyn, uddeler smilyes og formulerer arbejdsmiljølove, mens virksomheder udfører systematiske arbejdspladsvurderinger og handlingsplaner. Der gennemføres stakkevis af forskningsprojekter både i privat og offentlig regi, der løbende får virksomheder til at ændre og justere deres strategier efter de nyeste trends. Ledere og fagfolk deltager på kurser, konferencer og workshops. Der abonneres på fagblade og netværker skabes i sociale grupper hvor vi deler vores succes historier.

I det hele taget er opmærksomheden rettet mod – hvordan går det med vores trivsel og hvordan kan vi gøre endnu mere for den?

Prøv at stoppe op et øjeblik! Er der ikke noget galt med den ligning? Vi ser år efter år de store analysebureauer som for eksempel Gallup dokumentere at tallene for trivsel ikke bliver bedre, på trods af at så meget er gjort.

Vi har desværre også stigende tal for vores dårlige mentale tilstand. Vi bliver for eksempel mere og mere stressede.

Hvad nu hvis trivsel slet ikke findes derude? Hvad nu hvis vi har den i os? Hvad nu hvis vi allerede trives lige præcis så meget vi kan?

Hvad vil det betyde for dig og ikke mindst for alt det måske helt unødvendige trivsels rettede arbejde videre frem?

Vi kan tilbyde dig en mere håbefuld forståelse af trivsel. Vi kan vise dig hvordan du kan trives helt uden at noget der ude skal forandre sig og ikke mindst er vi nysgerrige på hvordan trivsel fungerer som en ressource for andre gøremål og aktiviteter.

Målgruppe

Alle der vil trives og opnå resultater i deres liv.

Pris

Om udbyderen

ObiHuman

Her hos os er alt vendt på hovedet. Kom på en indsigtsbaseret opdagelsesrejse med ObiHuman. Vi besøger alle de organisatoriske dilemmaer som var vi antropologer fra Mars for en dag. Vi udforsker den menneskelige psykologi med den største nysgerrighed. Vi undrer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Trivsel - Findes den derude?
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Obihuman

Bispebjerg Bakke 18d 1.tv.
2400 København

Mobil 26361778

Få information

Udfyld formularen for mere information om Trivsel - Findes den derude?

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.