Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Nye ideer, øget performance og mere mentalt velvære

Obihuman
1 dag
Dansk
Kursus
København
850 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Obihuman?

Kurserne er alle baseret på et stabilt fundament

Kurserne er opdagelsesrejser hvor vi vender alt på hovedet

Det bliver en helt ny måde at betragte alt i dit arbejdsliv på

Kursusbeskrivelse

Nye ideer, øget performance og mere mentalt velvære

Denne indsigtsbaserede opdagelsesrejse vil tilbyde dig HELT NYE måder at betragte dit arbejdsliv; mål, kreativitet, præstationer, samarbejde, konflikter, stress, kommunikation, relationer, motivation, flow og meget mere.

Tænk hvis du kunne få adgang til nye ideer, øget performance og mere mental velvære end du nogensinde troede var muligt? Hvordan ville det være for dig hvis du oplevede at det som du leder efter udenfor dig selv, rent faktisk er i dig selv?
Vi har vænnet os til at søge vores behov dækket i verden uden for os selv. Problemet med det er at vi slider og slæber og oplever ofte ubehagelige tilstande som frustrationer og stress.

Vores hjerne er IKKE en computer og forsøger heller ikke på at være det. Allerhelst vil den være en krystalkugle der kan se ind i fremtiden.
Dens væsentligste formål er at kunne håndtere situationer der kunne opstå i fremtiden. Viden om fortiden, det vil sige minder, er kun vigtige hvis de kan hjælpe os til at træffe bedre beslutninger i fremtiden.

Den verden vi ser derude, spejler blot vores tanker om den. Vi ser den ikke som den er. Vi ser vores egne tanker om den. Så en hvilken som helst frustration er ikke feedback om en situation, men feedback om en ubehagelig tanke.

Hvad skal man så gøre?
Dette grundkursus vil skabe fundamentet for alle temakurserne ved at hjælpe dig til at forstå hvordan vi fungerer som mennesker. Når du ved hvordan du og alle andre fungerer, hjælper det dig til at forstå hvorfor og hvornår kommunikation går godt, og hvornår det typisk går galt. Denne forståelse gør dig mere robust og bedre til at forstå andre mennesker så du kan navigere i stort set alle situationer vi som mennesker kommer i. Så om du skal lære at coache, kommunikere bedre, præsentere, komme godt igennem konflikter eller forandringer – så er grundkurset det fundament som vi bygger videre på i temakurserne.

Grundforløbet består af et 1 dags kursus hvor vi ser på hvordan:

  • Du kan være den bedste udgave af dig selv, mere af tiden
  • Du kan tage bedre beslutninger på arbejdet og derhjemme
  • Du kan transformere dine relationer, selv med de mest vanskellige personer i dit liv
  • Du kan blive mere modstandsdygtig end du troede var muligt
  • Du kan leve med mindre stress, større lethed og en følelse af klarhed

Uden stressende tanker er der en naturlig væren – en dyb følelse af at være til stede – en glæde som er uafhængig af ydre forhold. Det er denne tilstand som vi kalder mental sundhed, eller mental velvære, og det er tilgængeligt for alle uanset alder, tidligere erfaringer, kultur, personlighed, tidligere eller nuværende udfordringer.

Alle mennesker har haft glimt af denne tilstand, og dette grundkursus vil gøre dig bevidst om hvordan du kan få adgang til denne tilstand meget mere af tiden.

Hvad nu hvis forandring er simplere end du tror?
De fleste mennesker tænker at hvis man virkelig ønsker forandring i sit liv - så må man smøge ærmerne op og tage fat. Uanset om ønsket er mindre stress, mere nærvær, oplevelsen af at hvile i sig selv, bedre at kunne tackle svære følelser og tanker samtidigt med at fremstå og føle sig som et autentisk menneske, så kræver det arbejde, tænker vi.

Men hvad hvis det ikke er rigtigt? Forestil dig at det at udvikle sig personligt, er nemmere end vi tror? Dette grundkursus viser dig den simpleste vej til indre ro, nærvær og adgang til boblende livsglæde.

Der bliver ingen graven i fortiden og venden vrangen ud på dig selv. Vi introducerer dig for en simpel forståelse af hvad der i virkeligheden sker bag kulisserne når vores oplevelse af livet skabes øjeblik for øjeblik. Alene denne forståelse skaber forandring du ikke har fantasi til at forestille dig.
Når vi lærer nyt, gør vi det på forskellige måder. Det kan være viden eller færdigheder vi er i gang med at lære. Nogle lærer ved at blive instrueret, andre gennem erfaring. Og det er et faktum at ”learning by doing” - at lære noget gennem at gøre det - er vejen frem.

Ledere, professionelle sportsfolk, børn og unge, psykologer, psykiatere og ganske almindelige mennesker har fundet en ny måde at forstå sig selv og andre på. Denne forståelse hjælper dem med at leve et bedre liv og med at fungere bedre på jobbet og i alle deres relationer.
Det er denne forståelse som ObiHuman ønsker at dele igennem en lang række kurser. Først et grundkursus, og derefter en bred vifte af tema kurser som du kan vælge fra.

Pris

Prisen for dette kursus er 0,- kroner hvis din arbejdsplads tegner et prisvenligt abonnement hos ObiHuman.

Om udbyderen

ObiHuman

Her hos os er alt vendt på hovedet. Kom på en indsigtsbaseret opdagelsesrejse med ObiHuman. Vi besøger alle de organisatoriske dilemmaer som var vi antropologer fra Mars for en dag. Vi udforsker den menneskelige psykologi med den største nysgerrighed. Vi undrer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Nye ideer, øget performance og mere mentalt velvære
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Obihuman

Bispebjerg Bakke 18d 1.tv.
2400 København

Mobil 26361778

Få information

Udfyld formularen for mere information om Nye ideer, øget performance og mere mentalt velvære

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.