Annette S. Hansen, KroppenHuskerAlt

"E-Medicus kommer med mine varmeste anbefalinger. Jeg måtte opgive mit første Anatomi og Fysiologi-studie. Det fungerede simpelthen ikke, at skulle være hjemmefra. Denne måde at studere på gav ro til hele matriklen, og vigtigst gav det mig mulighed og overskud til at dykke ned i og fordybe mig i detaljen, skræddersy studierne sideløbende med Kinesiologi-timerne.

Det at kunne tage læring ind i mit tempo med alle sanser godt hjulpet også af træningsspørgsmålene hjalp mig til bedre at forstå det komplekse materiale og bestå mine eksaminer. Der var endda tid og adgang længe nok til, at jeg kunne færdiggøre mine Shamanic Astrology-studier først.

Jeg bruger stadig det fine materiale som opslagsværk til gavn for alle omkring mig, og jeg elsker skolens holistiske undervisning, de forskellige vinkler/spørgsmål til fx kolesterolmedicin.

Overordnet elsker jeg den kreativitet, der kom ud af den fleksibilitet, som E-Medicus tilbød mig. Det gav mig viden og mulighed for at integrere Metasundheden og Kinesiologien på et helt nyt plan, såvel som friheden til overordnet at udvikle alt det, som jeg elsker at lave i dag. 🙌🏻 "
Læs mere om E-medicus: Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Bestil information


Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser