Anne Lindhardsen

”Jeg er elev på skolen, og har ikke et øjeblik fortrudt mit valg! Jeg er SÅ glad for at modtage undervisningen på skolen og være en del af det fællesskab, vi har dér. Vi sparrer med hinanden, og det er fedt at kunne dele sin passion og interesse med ligesindede, der finder alt dette ligeså spændene og betydningsfuldt som jeg selv.

Vore undervisere er helt fantastisk dygtige og kompetente. Undervisningsmaterialet er meget lærerigt og samtidig let forståeligt.

Jeg er endnu ikke færdiguddannet, men allerede nu har uddannelsen stor betydning for både mit og min families liv. Den er en del af den livsstilsændring, vi har foretaget os. Vi har fået to mere sunde og raske børn, der sprudler af energi. Jeg selv, som har fået medicin i 12 år, er blevet medicinfri og har tabt mere end 10 kilo. Min mands vægt er også blevet meget sundere.

Uddannelsen til Kostvejleder vil jeg anbefale til alle, som ønsker at lære om holistisk sundhed og ernæring på et højere, men forståeligt plan. Det er en investering i sig selv og sin familie, som aldrig vil kunne gøres op i penge.”Læs mere om Nordic College of Natural Medicine

Bestil information


Kom I kontakt med Nordic College of Natural Medicine
Ingen omkostninger eller forpligtigelser