Grundlæggende programmering

Længde
10 Lektioner
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Længde
10 Lektioner
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

programmeringsuddannelse

Grundlæggende programmeringsuddannelse

Er du nysgerrig og eksperimenterende? Og drømmer du om at arbejde med digitale og teknologiske løsninger, hvor du får mulighed for at udleve din indre nørd? Så er uddannelsen i grundlæggende programmering den helt rette start på din karriere.

Få den bedste start på programmeringsverdenen!

Drømmer du om en karriere inden for teknologi og IT? Og vil du gerne lære at programmere? Så har vi, hos Nordic Online Academy, den rette løsning for dig.
På uddannelsen kan du studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

Med uddannelsen i grundlæggende programmering får du et solidt fundament, som gør, at du efterfølgende er klar til at eksperimenterer endnu mere med programmering. På uddannelsen er der et stort fokus på, at undervisningen skal være sjov og der anvendes brugbare eksempler fra virkeligheden.

På uddannelsen er der ikke et krav til, at du på forhånd er dygtig til matematik eller teknik - her kan alle være med. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og at du er motiveret for at lære.
Vi starter i det små, med grundlæggende læring og introduktion til programmering og bygger løbende på i løbet af uddannelsen, med afsæt i hvordan en erfaren programmør tænker og løser problemer på. 

Selvom sproget vi koder i på uddannelsen er engelsk, så er alt undervisningen på dansk og helt nede på jorden. Uddannelsen tager udgangspunkt i JavaScript som kodesprog. Vores fokus er at gøre programmering ‘’let’’ at forstå.

I løbet af uddannelsen kommer du til at skrive mange små programmer, hvor du skridt for skridt vil opleve, at du går fra begynder til programmør. Vi anvender brugbare teknikker og eksempler fra virkeligheden, som sikrer at du nemt kan omsætte teori til praksis.

Når du har gennemført uddannelsen kan du programmere - uden tvivl. Du vil efter endt uddannelse være klar til at bevæge dig ud i den store programmeringsverden og tage programmering i lige den retning du ønsker. Og med den grundlæggende læring og viden du får på denne uddannelse vil du være klar til efterfølgende at lære at programmere apps, hjemmesider, kunstig intelligens eller lignende. Det eneste, du skal bruge for at kunne starte på uddannelsen, er en Mac eller Windows computer og viljen til at lære. 

Uddannelsens indhold

  • Modul 1 - Introduktion til programmering
  • Modul 2 - Setup og programmer
  • Modul 3 - Variable, primitive datatyper og logiske udtryk
  • Modul 4 - Kontrolstrukturer
  • Modul 5 - Komplekse datastrukturer
  • Modul 6 - Funktioner
  • Modul 7 - Avancerede koncepter
  • Modul 8 - Node-moduler og brugerinput
  • Modul 9 - Asynkron programmering
  • Modul 10 - Afsluttende projekt - Daily weather service

Målgruppe

Dette kursus er for dig, der ønsker at lære programmering i dit eget tempo. 

Video

Eksamen og diplom

Kurset afsluttes med et projekt. 

Pris

Normalprisen for dette kursus er 8.500 inkl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende programmering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret