Dekoratør uddannelse

Længde
10 Lektioner
Pris
14.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Online
Længde
10 Lektioner
Pris
14.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Dekoratør

Bliv dekoratør - tag din dekoratør uddannelse online!

Uddannelsen lanceres den 2. januar 2024. 

Drømmer du om at forvandle butikker til magiske kunstværker, der tiltrækker øjnene og lader kunderne opleve en verden af æstetik? Vil du lære kunsten at præsentere produkter på en måde, der fanger fantasien og øger salget? Så er vores online dekoratør uddannelse lige noget for dig!

Om uddannelsen

Dekoratør uddannelsen er en spændende og inspirerende rejse ind i en verden af visuel fortryllelse! Vores dekoratør uddannelse er dit springbræt til en karriere, hvor du ikke kun skaber æstetisk smukke butiksmiljøer, men også forstår psykologien bag salget og kundernes beslutningsproces.

Vi lærer dig at forvandle butikker, showrooms og vinduer til kunstværker. På vores dekoratør uddannelse lærer du at udnytte lys, farver og miljø til at skabe en magnetisk tiltrækning, der fanger øjnene og hjertet hos kunderne. 

Dekoratørfaget handler ikke udelukkende om at skabe flotte dekorationer, det handler også om at forstå kundernes købsadfærd og dermed motivere dem til at foretage køb. Vores dekoratør uddannelse giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du omsætter dine kreative idéer til målbare resultater.

Under uddannelsen opfordrer vi til naturlig nysgerrighed inden for faget, så du altid er et skridt foran og ved, hvad der rører sig i branchen. Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vi er med dig hele vejen, både før, under og efter endt uddannelse, hvor vi står klar til sparring og besvarelse af eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. 

Uddannelsen åbner døren til en spændende karriere med mange muligheder. Vores dekoratøruddannelse giver dig de nødvendige færdigheder til at arbejde som professionel dekoratør, uanset hvilke kundetyper du ønsker at betjene. Vi ruster dig til at træde ind i dekorationsbranchen med en solid viden og de praktiske værktøjer, der kræves for at lykkes.

Lad din kreativitet blomstre, og vær med til at skabe den næste store visuelle oplevelse i butikkerne. 

Målgruppe

Dette kursus er til dig, der vil lære kunsten at præsentere produkter på en måde, der fanger fantasien og øger salget.

Pris

Prisen for dette kursus er 14.500,00 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dekoratør uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret