Vis finduddannelse.dk som: Mobile

NLP Psykoterapeut - 3. år

NLP Huset
24 dage
Deltid
Kursus
København
28.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

NLP psykoterapeutuddannelse - 3. år

NLP Huset tilbyder gennem sin 4-årige NLP Psykoterapeutuddannelse et fagligt og personligt udviklingsforløb, hvor du med et moderne og veldokumenteret udgangspunkt i NLP og psykoterapeutisk teori og metode bliver i stand til at kunne skabe forandringer for mennesker, der har det svært. Uddannelsen er opdelt i 4, hvor hver del tager 1 år, dette gør uddannelsen fleksibel, og du kan selv vælge, om du tager delene separat eller samlet. Uddannelsen er godkendt og akkrediteret af Dansk Psykoterapeutforening.

Dit udbytte med NLP psykoterapeutuddannelsens 3. år

Målet med uddannelsens 3. og 4. år (overbygningen) er, at du bliver i stand til at arbejde med mindre velfungerende mennesker. Du får videreudviklet din evne til at være i mindre velfungerende miljøer og sammen med mennesker i følelsesmæssigt, kognitivt eller fysisk udfordrede livssituationer. Det handler især om at træne en personlig og faglig robusthed, så psykoterapeuten både som fagperson og som menneske kan klare mødet med det svære, det udfordrende og det tilsyneladende meningsløse.

Du bliver også i stand til at arbejde i større kontekster end den individuelle ’psykoterapeut-klient’ relation og kan dermed arbejde med større systemer som fx familier, teams og forskellige organisatoriske enheder. Du vil endvidere få en forståelse for en række samfundsmæssige vilkår for mennesker både privat og arbejdsmæssigt.

Du får undervejs udvidet din forståelse for psykologiske forandringsprocesser og for, hvad det vil sige at arbejde med strategisk, løsningsorienteret psykoterapi.

Samtidig bliver du trænet i at kunne argumentere kvalificeret og reflekteret over dine valg og fravalg af metoder og teknikker i din egen praksis med klienter samt i stand til at vurdere muligheder og begrænsninger i forbindelse med psykoterapeutens arbejde med sundheds- og sygdomstematikker og de etiske valg forbundet med disse.

Indhold på modulerne

3. år består af 8 undervisningmoduler à 3 dage. Herudover skal du igang med egenterapi , supervision og træningsklienter.

Du kommer igennem modulerne: 

  • Modul 1 – Personlig udvikling
  • Modul 2 – Klassisk udviklingspsykologi
  • Modul 3 – Traumer
  • Modul 4 – Kriser
  • Modul 5 – Depressioner
  • Modul 6 – Stress
  • Modul 7 – Gruppeterapi som intervention
  • Modul 8 – Gruppeterapi som intervention (fortsat) samt årseksamen

Målgruppe

Optagelse på 3. år forudsætter en certificering som NLP Master Coach. Herudover kræver skolen en vis modenhed, livserfaring og motivation over for det at arbejde i et psykologisk felt, hvor deltageren selv aktivt involverer sig i undervisningen og er åben for at arbejde med sig selv. Vurderingen af dette er individuel og foretages af den uddannelsesansvarlige  i løbet af 1. og 2. år.

Ansøgere under 25 år skal til en indledende samtale for en vurdering af modenhed og kompetencer. 

Uddannelsens struktur

Den 4. årige NLP Psykoterapeutuddannelse er bygget op af en række elementer, som alle har til formål at sikre, at du får maksimalt udbytte undervejs. 

BASISUDDANNELSEN TAGER 2 ÅR

1. år – NLP Practitioner / Business Practitioner uddannelsen (4 moduler à 3 dage)
2. år – NLP Master Coach uddannelsen (4 moduler à 3 dage)

OVERBYGNINGSUDDANNELSEN  TAGER 2 ÅR

3. år – NLP Psykoterapeut (8 moduler à 3 dage – fra 2020 9 moduler)
4. år – NLP Psykoterapeut  (7 moduler à 3 dage – fra 2021 8 moduler)

Uddannelsen består af i alt 25 undervisningsmoduler samt krav om træning mellem modulerne. Læs herunder om optagelse på de enkelte år – og især de muligheder for dispensation der er, hvis din NLP Master uddannelse er mere end 4 år gammel.

Ud over de 25 undervisningsmoduler skal du have egenterapi, supervision og dine egne træningsklienter, som ikke er medstuderende. Du kan læse meget mere om dette og det samlede tidsforbrug i menupunkterne herunder.

Få information

Pris

Prisen for 3. år på NLP psykoterapeutuddannelsen er 33.000 kroner. 

Om udbyderen

Din kursuspartner i NLP, Coaching og Mindfullness

NLP Huset har siden 1990 hjulpet mennesker og organisationer med at udvikle og forandre sig. Både med de personlige og sociale kompetencer, som er så nødvendige i vores moderne samfund, og med de mere organisatoriske og forretningsmæssige sammenhænge, hvor mennesker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om NLP Psykoterapeut - 3. år
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

NLP Huset

Traps Allé 13
2500 Valby

Få information

Udfyld formularen for mere information om NLP Psykoterapeut - 3. år

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer