Vis finduddannelse.dk som: Mobile

NLP Psykoterapeut - 1. år

NLP Huset
12 dage
Deltid
Kursus
København
19.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

NLP Psykoterapeutuddannelse - 1. år 

NLP Huset tilbyder gennem sin 4-årige NLP Psykoterapeutuddannelse et fagligt og personligt udviklingsforløb, hvor du med et moderne og veldokumenteret udgangspunkt i NLP og psykoterapeutisk teori og metode bliver i stand til at kunne skabe forandringer for mennesker, der har det svært. Uddannelsen er opdelt i 4, hvor hver del tager 1 år, dette gør uddannelsen fleksibel, og du kan selv vælge, om du tager delene separat eller samlet. Uddannelsen er godkendt og akkrediteret af Dansk Psykoterapeutforening

Dit udbytte af det 1. år på NLP psykoterapeutuddannelsen

På første år af uddannelsen vil der primært være fokus på grundlæggende kommunikation, coaching og selvledelse. Du vil lære den grundlæggende teori inden for NLP kommunikation og NLP forandringsarbejde gennem en oplevelsesorienteret og medinddragende tilgang til stoffet. 

Uddannelsens overordnede mål

Formålet med den 4-årige psykoterapeutuddannelse er at uddanne NLP Psykoterapeuter, der på et fagligt og menneskeligt dybt niveau kan tilbyde og udføre strategisk, læringsorienteret psykoterapi med udgangspunkt i NLP’s teori, metode og livsfilosofi og relateret til nyere psykologiske teorier baseret på bla. hjerneforskning.

Uddannelsen har som overordnet mål:

  • at udvikle den studerendes personlige, relationelle, faglige og metodiske kompetencer inden for strategisk, læringsorienteret kortidsterapi. NLP’s teori og praksis er i denne sammenhæng omdrejningspunktet

  • at skabe et kritisk og reflekteret udgangspunkt for valg og anvendelse af teorier og metoder hos den studerende, så den enkeltes praksis og virkefelt står på et solidt personligt og fagligt fundament

  • at give den studerende et højt etisk udgangspunkt for udøvelse af psykoterapi og andre typer opgaver, hvor relationen til og kommunikationen med andre mennesker er i centrum.

Målgruppe

Der er ingen optagelseskrav på NLP Practitioner / NLP Business Practitioner uddannelsen. Du skal dog opfylde en af kvotekravene (1, 2 eller 3) for at kunne starte på NLP Psykoterapeutuddannelsen. Kontakt NLP Huset for mere information. 

Uddannelsens struktur

Den 4. årige NLP Psykoterapeutuddannelse er bygget op af en række elementer, som alle har til formål at sikre, at du får maksimalt udbytte undervejs. 

Basisuddannelsen tager 2 år

1. år – NLP Practitioner / Business Practitioner uddannelsen (4 moduler à 3 dage)
2. år – NLP Master Coach uddannelsen (4 moduler à 3 dage)

Overbygningsuddannelsen  tager 2 år

3. år – NLP Psykoterapeut (8 moduler à 3 dage – fra 2020 9 moduler)
4. år – NLP Psykoterapeut  (7 moduler à 3 dage – fra 2021 8 moduler)

Uddannelsen består af i alt 25 undervisningsmoduler samt krav om træning mellem modulerne. Læs herunder om optagelse på de enkelte år – og især de muligheder for dispensation der er, hvis din NLP Master uddannelse er mere end 4 år gammel.

Ud over de 25 undervisningsmoduler skal du have egenterapi, supervision og dine egne træningsklienter, som ikke er medstuderende. Du kan læse meget mere om dette og det samlede tidsforbrug i menupunkterne herunder.

Få information

Pris

Prisen for det 1. år på psykoterapeutuddannelsen er: 19.800 kr. 

Om udbyderen

Din kursuspartner i NLP, Coaching og Mindfullness

NLP Huset har siden 1990 hjulpet mennesker og organisationer med at udvikle og forandre sig. Både med de personlige og sociale kompetencer, som er så nødvendige i vores moderne samfund, og med de mere organisatoriske og forretningsmæssige sammenhænge, hvor mennesker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NLP Huset

Traps Allé 13
2500 Valby

Få information

Udfyld formularen for mere information om NLP Psykoterapeut - 1. år

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer