Vis finduddannelse.dk som: Mobile

NLP Coach Practitioner

NLP Huset
10 dage
Deltid
Kursus
København
16.500 DKK ekskl. moms

NLP Coach Practitioner

Tag en uddannelse som NLP Coach Practitioner

NLP Coaching er lig med kommunikation på højt niveau, og gode coaches får både mennesker og resultater til at blomstre. Grundlæggende består coaching i at coachen lytter og lever sig ind i en anden persons tankeverden og stiller spørgsmål, som skaber konstruktiv bevægelse – tankemæssigt og handlingsmæssig – hos den, der bliver coachet.

Udbyttet af coaching er bedre klarhed og struktur på eksisterende viden, større fokus på læring, større handleparathed og bedre resultater. Alt det får du på denne NLP Coach Practitioner uddannelse.

Dit udbytte med uddannelsen

Under uddannelsen vil du lære at bruge NLP’s grundlæggende forandringsværktøjer til at gennemføre coaching. Du vil få en certificering efter internationale standarder som NLP Coach Practitioner, dvs. at du både får en coachcertificering og en NLP Practitioner certificering.

På alle moduler vil vi arbejde med værdier, overbevisninger og identitet som coach – og vi vil gå i dybden med vores grundlæggende coachingmodel.

Indhold på uddannelsen

Uddannelsen er bygget op som et accelereret forløb på 3 moduler à 3 dage med krav til, at du læser og træner mellem uddannelsens moduler.

For at blive certificeret NLP Coach Practitioner på 3. modul er det er krav, at du har øvet og trænet min. 30 timer mellem uddannelsens moduler. I din kursusmappe finder du et dokumentationsskema, som du udfylder og giver til din træner på 3. modul.

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation.

Målgruppe

NLP Coach Practitioner uddannelsen er til dig, der har brug for at lære og kunne mestre effektive kommunikationsværktøjer, der kan skabe forandring for andre.

Og til dig, som har brug for en grundig basisviden og indsigt i de psykologiske aspekter af coaching – samt har lyst til masser af praktisk træning for at blive rigtig god.

Måske arbejder du som konsulent, leder, coach eller underviser – eller drømmer om at komme til det.

Eksamen og certificering

På sidste modul bliver du certificeret som NLP Coach Practitioner. Selve certificeringen indeholder en skriftlig prøve og en praktiske coachsession med to forskellige værktøjer.

Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening. 

Næste skridt og efteruddannelse

Når du er certificeret NLP Coach Practitioner, kan du gå direkte videre til en NLP Master Coachuddannelse.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 16.500 kroner ekskl. moms.

Prisen inkluderer individuel coaching, frokost og kursusmateriale. 

Bruttolønsordning

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen.

NLP Huset NLP Master Practitioner

NLP Huset

Din kursuspartner i NLP, Coaching og Mindfullness

NLP Huset har siden 1990 hjulpet mennesker og organisationer med at udvikle og forandre sig. Både med de personlige og sociale kompetencer, som er så nødvendige i vores moderne samfund, og med de mere organisatoriske og forretningsmæssige sammenhænge, hvor mennesker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til NLP Huset

NLP Huset

Traps Allé 13
2500 Valby

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Leo
(5)
Fantastisk træner som gjorde alle dagene i NLP-Huset dejlige og lærerige.Derfor stor tak til Liselotte fra mig.Jeg satte også pris på kursets opbygning og at der blev øvet til hvert modul.
Få information

Udfyld formularen for mere information om NLP Coach Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Majken, tidligere kursist

“Hvor er det en fed følelse, jeg sidder med efter have afsluttet NLP Coach Practitioner. Det har givet mig så meget som menneske at kunne hjælpe andre”.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: