Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindfulness Practitioner

NLP Huset
6 dage
Deltid
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København
13.200 DKK ekskl. moms

Mindfulness Practitioner

Tag en uddannelse i Mindfulness og meditation

Er du også nysgerrig efter at lære mere om Mindfulness og samtidig opleve og forstå, hvorfor netop Mindfulness er så virksomt i forhold til alt fra stressbehandling, øget følelsesmæssig robusthed, personlig effektivitet til større glæde, balance og velvære i hverdagen?

Tag denne Mindfulness Practitioner uddannelse, hvor du bl.a. lærer, hvad Mindfulness og Mindfulness meditation er, hvorfor det virker og hvad dette powerfulde og samtidigt blide forandringsværktøj kan gøre for dig i din personlige udvikling og vækst.

Dit udbytte med uddannelsen

Du lærer, hvad Mindfulness og Mindfulness meditation er, hvorfor det virker og hvad dette powerfulde og samtidigt blide forandringsværktøj kan gøre for dig i din personlige udvikling og vækst.

Du vil undervejs opleve teknikkerne på egen krop, og du får mulighed for at lave din egen træningsplan, så du selv får bevis for, hvad Mindfulness kan gøre for dig i en travl hverdag.

Indhold på Mindfulness Practitioner

Mindfulness virker kun, hvis man praktiserer det gennem daglig træning og opmærksomhed. Det kan dog være svært at få indarbejdet nye vaner i en travl hverdag, og erfaringen viser også, at en del mister motivationen for den daglige meditationstræning over tid. Den udfordring vil vi gerne hjælpe dig med, og du vil derfor opleve på denne uddannelse, at der også fokuseres skarpt på at øge og vedholde din motivation. Og du vil derfor få støtte til din træning igennem hele forløbet.

Undervisningen på Mindfulness Practitioner er bygget op med skiftevis teori, masser af praktiske øvelse og meditationer samt opsamling på oplevelserne.

  • Modul 1: Intro til Mindfuldness
  • Modul 2: Mindfulness i hverdagen
  • Modul 3: Mindfulness - bevidsthed, nærvær og accept
  • Modul 4: Mindfulness - hjerneprocesser og nervesystemet
  • Modul 5: Mindfulness og din rejse videre i livet

Tiden mellem modulerne bruges til at integrere teknikkerne i hverdagen.

Uddannelsen er bygget op, så du kan vælge et helt forløb på i alt 8 dage, eller du kan starte med vores 2 dages kursus Introduktion til Mindfulness.

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation.

Målgruppe

Mindfulness Practitioner er for alle, der ønsker at få en grundig uddannelse i Mindfulness, og som ønsker fuldt ud at integrere Mindfulness som en del af deres liv – uanset om det er til din egen personlige udvikling eller også som en udvidelse af dine forandringsskabende kompetencer.

Alle er velkomne, da der ikke kræves nogen særlige deltagerforudsætninger.

Eksamen og certificering

Mindfulness Practitioner uddannelsen er bygget op, så du kan vælge den samlede uddannelse på 8 dage - eller du kan starte med vores 2 dages kursus Introduktion til MindfulnessHvis du alene deltager på Introduktion til Mindfulness, får du udleveret et kursusbevis.

Ønsker du at blive certificeret på hele forløbet som Mindfulness Practitioner, skal du undervejs udarbejde en udviklingsdagbog samt logbog for dine meditationer. Med afsæt i din udviklingsdagbog skal du i plenum dele dine vigtigste læringer og indsigter.

Du har også mulighed for at deltage på hele Mindfulness Practitioner uddannelsen uden certificering. I det tilfælde vil du få udleveret et kursusbevis for deltagelse.

Pris

Prisen for hele Mindfulness Practitioner uddannelsen er 13.200 kroner ekskl. moms.

Prisen inkluderer individuel coaching, frokost og kursusmateriale.

Bruttolønsordning

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen.

NLP Huset Mindfulness Practitioner

NLP Huset

Din kursuspartner i NLP, Coaching og Mindfullness

NLP Huset har siden 1990 hjulpet mennesker og organisationer med at udvikle og forandre sig. Både med de personlige og sociale kompetencer, som er så nødvendige i vores moderne samfund, og med de mere organisatoriske og forretningsmæssige sammenhænge, hvor mennesker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Mindfulness Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til NLP Huset

NLP Huset

Traps Allé 13
2500 Valby

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Christina
Underviseren var god til at komme med input til alle kursisters oplevelser og indsigter.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindfulness Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Trine, tidligere kursist

“Tak for jer! I er nogle af de skønneste og mest kompetente mennesker jeg kender.
Tak for, at I er en del af mit liv og min læring”.

Læs mere