Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Din kursuspartner i NLP, Coaching og Mindfullness

NLP Huset har siden 1990 hjulpet mennesker og organisationer med at udvikle og forandre sig. Både med de personlige og sociale kompetencer, som er så nødvendige i vores moderne samfund, og med de mere organisatoriske og forretningsmæssige sammenhænge, hvor mennesker skal skabe gode og holdbare løsninger.

Vores målsætning

Vi ønsker at udbrede en guldgrube af kommunikations- og forandringsværktøjer til så mange mennesker som muligt. Fordi vi tror på, at jo flere mennesker, der lærer at bruge disse værktøjer, jo lettere bliver mange ting i det daglige samvær mellem mennesker.

Vi har gennem årene certificeret mere end 7.000 mennesker i NLP, Coaching, Enneagrammet og Mindfulness, og vi beskæftiger os blandt andet med:

  • Kommunikation
  • Selvledelse
  • Psykologi
  • Ledelse
  • Forandringsarbejde
  • Coaching
  • Procesfacilitering
  • HRM.

Vi har haft deltagere fra virksomheder som Coloplast, Novo, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Post Danmark, DSB m.fl.

Vi elsker at give det videre

Når vi siger, at vi elsker at give det videre, så er det simpelthen, fordi vi ved, at vores undervisere og kursister i fællesskab skaber et dynamisk og inspirerende læringsmiljø, som man vokser af. Og vi hører gang på gang, at vores kursister går hjem med et kæmpe udbytte både fagligt og personligt. For at få det til at ske, bygger vi vores kerneværdier og livsanskuelse på de disse 3 principper:

Co-creation og inspirerende fællesskaber

Vores undervisning og procesfacilitering bygger på inddragelse, ejerskab og samskabelse (co-creation). For i virkeligheden er det jo slet ikke os, der er i centrum, men dig og dine medkursister, som skal hjem i hverdagen med de nye kompetencer. Derfor er det vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt tilpas undervejs – og vi gør vores yderste for, at du oplever dagligdagen i NLP Huset som et inspirerende fællesskab, hvor vi sammen bidrager til hinandens næste læring og indsigt.

Bæredygtig vækst og udvikling

Vi tror på livslang læring. Vi går jo trods alt i Grundtvigs fodspor som uddannelsesvirksomhed. Vi tror også på, at udvikling og forandring er naturligt for os mennesker. Vi er nysgerrige væsener, som hele tiden gerne vil finde bedre måder at løse livets og verdens udfordringer på. Hvis vi så samtidig kombinerer det med evnen til at se ud over vores egen næsetip og faktisk medtænke mennesker omkring os, når vi sætter os noget for, ja så opnår vi sandsynligvis langt bedre og meget mere bæredygtige løsninger. Som vil holde år efter år og vil glæde rigtigt mange.

Bevidsthed og ansvar

Det hele starter med os selv. Derfor mener vi, at selvledelse er en vigtig kompetence i vores moderne samfund. Vi vil gerne hjælpe mennesker med at skabe så meget bevidsthed omkring deres liv, deres valg og deres fravalg, at de i højere grad er i stand til at tage ansvar for at skabe gode liv – for sig selv, for dem, de holder af og for dem, de samarbejder med.

Kontakt NLP-Huset allerede i dag og hør meget mere om vores kursusudbud, organisation og undervisere. Du kan også se listen over vores uddannelser neden for. 


Vis alle uddannelser afholdt hos NLP Huset

Uddannelser

Kursus
Coaching Længde By Gennemsnit Pris
Grundlæggende Kommunikation & Coaching 6 dage København
5,0 (1)
9.900 DKK
Coaching kurser
Basis coaching - Introduktion til Coaching 3 dage København
4,5 (2)
4.950 DKK
Ledelse og organisation
NLP
NLP Business Practitioner 12 dage København
5,0 (1)
19.800 DKK
NLP Coach Practitioner 10 dage København
5,0 (1)
16.500 DKK
NLP Kommunikationskursus 3 dage København 4.950 DKK
NLP Leder Practitioner 10 dage København 16.500 DKK
NLP Master Coach 12 dage København
5,0 (2)
19.800 DKK
NLP Practitioner 12 dage København
4,0 (1)
19.800 DKK
NLP Træner uddannelse 10 dage København
4,0 (1)
16.500 DKK
Personlig udvikling
Mindfulness
Introduktion til Mindfulness 2 dage København
5,0 (2)
3.300 DKK
Mindfulness Practitioner 8 dage København
5,0 (1)
9.900 DKK-13.200 DKK
Psykologi og terapi
NLP Psykoterapeut - 1. år 12 dage København 19.800 DKK
NLP psykoterapeut - 2. år 12 dage København 19.800 DKK
NLP Psykoterapeut - 3. år 24 dage København 28.000 DKK
NLP Psykoterapeut - 4. år 24 dage København 28.000 DKK

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med NLP Huset
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

NLP Huset

Traps Allé 13
2500 Valby

Telefon: 70 21 90 01
www.nlphuset.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 24 evalueringer

Peter Jensen
været med for mange år siden. det har været inspirerende og givet god energi til meget anden læring
Laila
Jeg fik en række enkle værktøjer til direkte brug i hverdagen, hvor især Tidlinien og Leveregler har stor effekt for mig ift at finde ro. Derudover var der mange gode hverdagstips. Ove skabte en let og afslappende stemning, som sammen med stemningen i NLP huset gjorde kurset til en nærende og opbyggende oplevelse.
Johnny Qvist
Hej. Jeg har været på det nye stress kursus, men jeg har det samlede materiale fra det gamle kursus. og når jeg kikker i dem og ser på hvad jeg er undervist i, så syntes jeg at jeg er heldig i at, jeg ligger inde med det gamle materiale, der er flere oplysninger i det gamle som ikke bliver givet, grunden kender jeg ikke,. men de bøger der tid...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om NLP Huset

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 24 evalueringer