Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Testimonials

NLP Aalborg

Testimonials

Fantastisk motiverende uddannelsesforum i et inspirerende miljø med engagerede og kompetence instruktører.

Her er virkelig en stemning der giver lyst og energi til læring og samtidig en holdstørrelse der giver mulighed for fortrolighed og tryghed – hvilket naturligvis giver endnu større udbytte og engagement blandt kursisterne. Her er virkelig coaching og træning gennem hele forløbet.

Opbygningen af kursernes indhold er naturligvis tilpasset teorien bag, men samtidig er der praktiske eksempler og træningsseancer der gør, at man som kursist selv oplever virkningen af øvelserne og hvilket tilstandsskifte og effekt det medfører.

Udover selve kursusdagene opbygges der et værdifuldt netværk i studiegrupperne, hvor der er yderligere sparring og træning mellem sessionerne – et netværk der fortsætter efter kursusforløbet.

Kort sagt et uddannelsesmiljø man bliver bidt af og vil have mere af! – da det giver et højt personligt udbytte der kan anvendes både professionelt jobmæssigt – men mindst i lige så høj grad menneskeligt og privat! Livet er jo en helhed.

Gert Rasmussen
Forretnings konsulent
SDC (Skandinavisk Data Center)


NLP uddannelsen har givet mig fantastiske redskaber til selv indsigt og en større forståelse for andre mennesker.

Enneagrammet er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det har givet mig en større forståelse for, hvorfor jeg handler og reagerer, som jeg gør. Og ikke mindst har den givet mig en vidunderlig rummelighed og forståelse for de mange forskellige typer, der er i blandt os mennesker.

Kurserne foregår i lyse hyggelige lokaler, hvor stemningen altid er rar og afslappet. Dette skyldes ikke mindst husets underviser, Morten Gelbek. Dygtig, kompetent, indlevende, medlevende, afslappet, morsom, seriøs er hvad jeg kan sige om Morten. Og hele tiden søgende efter at holde sig opdateret og vidende omkring uddannelsesområderne. Der er engagerede kursister fra mange forskellige faggrupper. Og det gør kurset endnu mere spændende med de forskellige faggrupper og personligheder.

Jeg kan varmt anbefale NLP huset som kursus- og uddannelsessted!

Trine Christensen
Leder/Manager
Center for Medicinsk Simulation,
Anæstesien Region Nordjylland


Bevidstheden om NLP og Enneagrammet er nogle af de "teorier", som har gjort den største forskel i mit liv.

Nu er det endnu mere muligt at forstå og sætte ord på tanker og følelser samt en fremragende chance for at fremme personlig udvikling ud fra ressourcefokuserede succeskriterier/mål og en dybdegående forståelse af omgivelserne samt rummelighed af den forskellighed, der også er mellem mennesker.

Hertil kommer Morten Gelbeks evne til at møde den enkelte kursist på en yderst kompetent og behagelig måde med en så indsigt i NLP- og Enneagram-verdenen, at det overgår de fleste.

Lokaliteterne i Ålborg centrum giver mulighed for forskellige former for transport, og når først, du kommer ind af hoveddøren, så ”summer lokalerne af nærvær” – kan det være bedre - nej vel.

Hanne Fejerskov
Underviser og sundhedskoordinator
Social og SundhedsskolenLæs mere om NLP Aalborg

Bestil information


Kom I kontakt med NLP Aalborg
Ingen omkostninger eller forpligtigelser