Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sund livsstil på sjov vis

Niras
Dansk
Firmakurser
Landsdækkende

Kursusbeskrivelse

Sund livsstil på sjov vis

Sund livsstil på sjov vis

Der har aldrig været skrevet så mange bøger, udgivet så mange magasiner og vist så mange TV udsendelser om sundhed og vi har aldrig været federe, mere stressede og mere inaktive!

Danmark har aldrig før haft så udtalt et A og B-hold på sundhedsområdet og WHO forventer at 70 % af alle sygdomme vil være livsstilsbetinget i 2020 – noget er gået galt!

Dette foredrag handler om at genfinde en balance i vores opfattelse af sundhed. Sundhed er ikke at løbe maraton, spise kosttilskud eller at detoxe i en periode, men at finde en livsstil hvor aktivitet bliver en fornøjelse og ikke en pligt, hvor madindtag handler om at skelne mellem hverdag og fest – danskernes største problem lige nu er at vi lever en meget festlig hverdag og glæden ved at feste bliver så meget desto mindre. Endeligt handler sundhed også om fællesskab og anerkendelse, og giver vi os tid til det?

Virksomhedskursus

Kurset kan afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag.

Udbytte

Jeres udbytte:

Under dette foredrag vil du blive udfordret i hvad dine egne udfordringer og barrierer er i forhold til at leve sundt, og du vil gå hjem med din egen handlingsplan og en lettelse over at det faktisk ikke behøver at være så svært.

Kursusform / længde

Varighed:

Tidspunkt og varighed kan tilpasses.

Pris

Prisen varierer afhængigt af ønsker og behov. Skriv gerne for at få et tilbud

Om udbyderen

Niras

NIRAS JOBLIFE - professionelle kurser i arbejdsmiljø

Hos os møder du undervisere, der til hverdag rådgiver virksomheder inden for det område, de underviser i, og derfor kender hverdagen i din branche samt de udfordringer, du står overfor. Samtlige vores undervisere er eksperter i de nyeste arbejdsmiljøtendenser og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Niras

Sortemosevej 19
3450 Allerød

Få information

Udfyld formularen for mere information om Sund livsstil på sjov vis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer