Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Strategisk ledelse

Niels Brock
Startdatoer
Fjernundervisning
14-04-2020  
11.200 DKK
18-05-2020  
11.200 DKK

Kursusbeskrivelse

Strategisk ledelse

Online kursus i Strategisk ledelse

Som leder er det vigtigt at have overblik. Det betyder, at du indimellem må op i helikopteren og se det hele lidt ovenfra og væk fra de daglige ledelsesopgaver – og det er netop det, det strategiske lederskab handler om – at se, hvor virksomheden bevæger sig hen? Er den på rette vej og følger den virksomhedens vision og mission? Du må som leder sætte mål, som er realistiske og målbare og det er vigtigt, at du kommunikerer mål og virksomhedens værdier ud til dine medarbejdere og til omverden. 

Indhold og udbytte af kurset i strategisk ledelse

Kurset i strategisk ledelse sætter fokus på sammenhængen mellem jeres interne og eksterne kommunikation i virksomheden og vigtigheden af, at virksomhedens image stemmer overens med virksomhedens profil og de ansattes identitet som medlemmer af organisationen. Denne overensstemmelse er med til at sørge for, at din ledelsesstrategi bliver ført ud i livet og sikre, at I alle arbejder mod de samme mål. Kurset i strategisk ledelse afsluttes med mundtlig eksamen ud fra en case fra din virksomhed. Målet med kurset i strategisk ledelse er, at du bliver klogere på arbejdet med ledelsesstrategi – både i teori og praksis.

Det er vigtigt at image afspejler virksomhedens profil og identitet, så der er overensstemmelse mellem det at være i virksomheden, og det som virksomheden kommunikerer ud til omverden og sine interessenter. Netop ved at arbejde med strategisk ledelse og herunder strategisk kommunikation, får du dette til at lykkes.

Kurset giver en grundig introduktion tilen rækkefaktorer,som har betydning for vores ledelsesstrategi, heriblandt:

  • Vision, mission og værdier
  • Kommunikationsmodeller – og paradigmer
  • Kommunikationstrekanten – identitet, image og etos
  • Kulturteori og kulturen i virksomheden
  • Diskursanalyse og værdier
  • Intern kommunikation – organisationskommunikation og mellemlederens rolle
  • Forandringskommunikation og den brændende platform
  • Værktøjer til kommunikation samt kommunikative kanaler

Online kursus

Kurset i strategisk ledelse er et online forløb, som foregår i et virtuelt klasserum. Klasserummet tilgår du via Internettet og her finder du instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialerom ledelsesstrategier. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

Målgruppe

Vi stiller ikke krav til dine forudsætninger. Det vigtigste er, at du ønsker at styrke dit kendskab til det strategiske lederskab og dine kompetencer inden for strategisk ledelse og har lyst til sparring og at få et fagligt løft til hverdagens opgaver.

Video

Pris

Prisen for dette online kursus er 11.200 kr. 

Om udbyderen

Niels Brock

Niels Brock er Danmarks største udbyder af handelsuddannelser og kurser. Vores kursuscenter ligger i hjertet af København, hvor vi både udbyder business kurser, AMU-kurser, onlinekurser samt executiveforløb som MBA og bestyrelsesuddannelsen, der holder dine kvalifikationer i top og giver dig...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Niels Brock

HC Andersens Boulevard 3
1553


Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategisk ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: