Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Cross cultural management & ethics (MBA Enkeltfag)

Niels Brock Executive
10 uger
Masteruddannelser
København
45.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Cross cultural management & ethics MBA-enkeltfag

For at kunne navigere i vores komplekse og globaliserede miljø har vi brug for en forståelse af de centrale værdier og normer for enhver organisation, virkningen af politikker og praksis på alle interessenter, og hvordan man opererer med etisk ledelse i et multikulturelt miljø. Evidensbaseret ledelse lægger vægt på de seneste udviklinger i ledelsesteorier og praksis for at udvikle analytisk vurdering og kritisk bevidsthed.

På dette cross cultural management & ethics MBA fagmodul, lærer du om hvordan man som leder navigerer i et multikulturelt arbejdsmiljø.


Dit udbytte med kurset cross cultural management & ethics

Målet med dette kursus er, at du får indsigt i hvordan etik og social ansvarlighed spiller en rolle i ledelsespraksis, og at du lærer at lede på tværs af kulturforskelle uanset deres natur eller drivkraft.

Du vil blandt andet opnå kompentencer til at kunne:

  • Forholde dig kritisk til teori og begreber inden for toneangivende ledelsesdiskurser, tværkulturel og organisatorisk styring og forvaltning, etik og ledelsens sociale ansvar.
  • Vurdere udfordringer i toneangivende management diskurser og relatere dem til daglig praksis.
  • Gennemføre etiske evalueringsøvelser i forskellige organisationer og på forskellige niveauer i organisationer.
  • Analysere komplekse problemstillinger relateret til international ledelse.


Kursets indhold

Hovedvægten i undervisnings- og læringsstrategien er at udvikle deltagernes evne til at engagere sig i den brede vifte af emner, der afspejles i dette modul og anvende den viden, der er opnået i andre moduler. Begreber vil blive præsenteret i deres organisatoriske sammenhænge. 

Du vil blandt andet blive introduceret for følgende emner:

  • Krydskulturelle perspektiver: Arbejde og ledelse på tværs af kulturer, internationale strategier og vidensoverførsel, kulturelle forskellige i ledelsesadfærd som beslutningstagning, forhandling og ledelse, hvordan man leder ved hjælp af en kulturelt intelligent tilgang.
  • Etik: Udforskning af ansvarskoncepter i erhvervslivet, herunder forretningsetik, stakeholder management, CSR, corporate governance and sustainability; etiske teorier og deres anvendelse på etiske spørgsmål i erhvervslivet; etisk ledelse og samfundsansvar i erhvervsorganisationer.
  • Ledelsesmæssige sammenhænge gennem ledelsesfilosofi: Sammenligning og kontrast af kritisk ledelse og relaterede diskurser og konsekvenserne af disse for ledelse/ledelsesstil og praksis.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til dig som leder, der har behov for at analysere komplekse virkelige udfordringer, mens det sigter mod at udvikle kritisk tænkning ved at analysere emner som etisk og socialt ansvar hos din virksomhed. Det er særligt aktuelt for dig, der har brug for at udvikle bæredygtighed og kulturel subjektivitet i lederskab og kommunikationsstil.

Pris

Prisen for dette kursus er 45.000 kroner. 

Prisen inkluderer undervisning, fuld forplejning, undervisningsmateriale og eksamen.

Video

   

Om udbyderen

Niels Brock Executive

Niels Brock Executive

På Niels Brock Executive går forretningsforståelse og ledelsesevner hånd i hånd. Tag fx en bestyrelsesuddannelse eller MBA, hvor du får anvendelsesorienteret uddannelse på masterniveau. Niels Brock Executive er uddannelser i ledelse og forretningsudvikling til ambitiøse og karriereorienterede professionelle. Vi stiller...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Niels Brock Executive

H. C. Andersens Boulevard 2
1553 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Cross cultural management & ethics (MBA Enkeltfag)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: