Nicolaj Harms

i Albertslund (+ 2 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Nicolaj Harms

Coaching

Nicolaj Harms

Coaching
Nicolaj Harms har med raketfart skabt en karriere, som resultatskabende Coach. Han har hjulpet mennesker fra alle sociale lag med at overkomme mentale forhindringer. Han har bl.a. hjulpet andre fri for angst, stress, depression, PTSD, traumer og sorg. Han har hjulpet alt fra direktører, parforhold, sælgere, internationale sportsudøvere, selvmordstruede og skolebørn. Nicolaj er kendt som en ‘problemløser’, derskaber direkte, effektiv og vedvarende psykologisk forandring.

Undervisning
Nicolaj Harms tilbyder internationalt certificerede NLP Coach uddannelser. Han underviser både på Practitioner og Master niveau i NLP. Samtidig holder Nicolaj foredrag og kurser for virksomheder og ledere. 
Han er kendt for altid at levere undervisning med højt fagligt indhold, der er formidlet simpelt og let forståeligt. Samtidig er han kendt for sit engagement, en underholdende levering, humoristiske indslag og at skabe en tillidsskabende og tryg stemning blandt tilhørerne.

Når du booker et kursus med Nicolaj, er du garanteret god stemning og energi, dybe budskaber, humor, praksisnære eksempler og inddragelse af tilhørerne. Nicolaj kommer ikke for at snakke, men for at gøre en forskel gennem underholdende og lærerige budskaber. Målet er altid at give dig og tilhørerne en konkret og brugbar viden og værktøjer med fra kurset.


Vis alle uddannelser afholdt hos Nicolaj Harms

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation
NLP Længde By Gennemsnit Pris
GRATIS Info aften - Hvorfor vælge en NLP og NLP Master 2,5 timer Storkøbenhavn
NLP Master Coach 15 dage Storkøbenhavn 23.500 DKK
NLP Mindset Coach 15 dage Storkøbenhavn 23.500 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Nicolaj Harms
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Nicolaj Harms

Herstedvang 14
2620 Albertslund

Telefon: 28 94 05 85


Sponsoreret