Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Robot og robotbetj. for operatør

NEXT Uddannelse København
5 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
København
620 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Robot og robotbetj. for operatør

Dit udbytte med kurset

Efter gennemført uddannelse har deltageren viden om industrirobotters opbygning, funktioner, bevægelsesmønstre og anvendelsesområder i industriel produktion og kan anvende denne viden til at assistere ved betjeningsopgaver på robotanlæg.

Deltageren har kendskab til industrirobotters indvirkning i produktionsprocessen herunder de effekter, som indførsel af industrirobotter har på operatørarbejdet. Deltageren kan overholde gældende sikkerhedsregler ved arbejde på robotanlæg.

Endvidere kan deltageren betjene en industrirobot, som anvendes til industriel produktion.

Deltageren kan korrigere robotpositioner, opbygge simple programmer og rette mindre programfejl i eksisterende programmer samt genstarte robotten korrekt efter driftsstop. På basis af viden om Arbejdstilsynets krav til sikring, afskærmning og nødstopskontakter kan deltageren betjene robotanlægget sikkerhedsmæssigt korrekt.

Kursets indhold

Kurset omhandler industrirobotters opbygning, funktioner, bevægelsesmønstre og anvendelsesområder i industriel produktion samt betydning for operatørarbejdet.

Derudover omhandler kurset betjening af industrirobotter herunder genstart efter stop, opbygning af simple programmer, rettelse af mindre programfejl samt sikkerhedskrav ved arbejde med robotter.

Målgruppe

Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsen retter sig primært mod operatører, som arbejder eller søger beskæftigelse i virksomheder, hvor der anvendes industrirobotter.

Pris

Fuld pris: 620 kr.

Om udbyderen

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København er en stor uddannelsesinstitution, som tilbyder 200 forskellige kurser og efteruddannelse. Vi er specialiserede inden for 11 fagområder og udbyder arbejdsmarkedskurser, der spænder fra ledelse til sikkerhed, over til industri, bygge og anlæg, dykkerkurser og meget mere....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

Mobil +45 33 88 00 00
https://nextkbh.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Robot og robotbetj. for operatør

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.