Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Offentlig administration 2

NEXT Uddannelse København
15 dage
Deltid
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Ballerup, København
2.820 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge NEXT Uddannelse København?

Vi skræddersyer efteruddannelse til virksomhedernes behov

Vi har stor erfaring med at løfte/undervise kursister uanset fagligt niveau

Erfarne, dygtige og engagerede undervisere der får virksomheder og kursister til at ønske/købe flere kurser

Kursusbeskrivelse

AMU-kursus | Offentlig administration 2

Efter kurset kan du anvende grundlæggende viden og metoder og indgå i de administrative processer på en offentlig arbejdsplads, herunder bidrage til organisationsudvikling, sikring af lovgivningsmæssig- og økonomisk forsvarlig behandling af administrative opgaver og planlægning af den mest hensigtsmæssige administrative løsning.


Dit udbytte af uddannelsen

Deltageren har viden om metoder til at vejlede og instruere brugere og kollegaer både mundtligt og skriftligt i fx selvbetjeningsløsninger. Deltageren kan på grundlæggende niveau anvende medier, herunder sociale medier i den offentlige kommunikation med omverdenen. Deltageren kan indsamle data, herunder forholde sig kritisk til den indsamlede data. Deltageren kan sagsbehandle på grundlæggende niveau i overensstemmelse med lovgivningen og principper om god forvaltningsskik. Deltageren kan anvende viden om nye samarbejdsformer i det offentlige, herunder konkurrenceudsættelse og privatisering. Deltageren kan anvende viden om EU's betydning for den offentlige forvaltning, herunder forhold der kan påvirke politiske beslutninger og prioriteringer. Deltageren kan anvende viden om betydningen af den tværfaglige proces, fx samarbejdet på tværs af professioner. Deltageren kan anvende metoder til kvalitetsudvikling i fx arbejdsgange og brugerkontakt. Deltageren kan anvende relevante metoder til planlægning, udførelse og evaluering af opgaver, projekter mv. herunder fx digitale metoder, innovationsprocesser, design-thinking mv. 

Målgruppe

AMU-kurset i Offentlig administration 2 retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med administration i det offentlige.Det anbefales at du har gennemført AMU-kurset "Offentlig administration 1" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Pris

Prisen for AMU-kurset i Offentlig administration 2 er: Deltagerbetaling: 2.820 kroner, Fuld pris: 7.456,25 kroner.

Om udbyderen

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København er en stor uddannelsesinstitution, som tilbyder 200 forskellige kurser og efteruddannelse. Vi er specialiserede inden for 11 fagområder og udbyder arbejdsmarkedskurser, der spænder fra ledelse til sikkerhed, over til industri, bygge og anlæg, dykkerkurser og meget mere....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Offentlig administration 2
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby


Få information

Udfyld formularen for mere information om Offentlig administration 2

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.