Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den Grundlæggende Lederuddannelse

NEXT Uddannelse København
13 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Ballerup
Startdato: Kontakt for startinformation - Ballerup
7.512,55 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Dit udbytte med kurset

At give lederen en systematisk indsigt i ledelsesfunktionen.
Lederuddannelsen fokuserer på opbygning af personlige og ledelsesmæssige kompetencer.

Kursets indhold

God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling, dine medarbejderes motivation og virksomhedens produktivitet. Udvikling af dine ledelseskom- petencer er derfor en god investering for både din arbejdsplads og dig selv.

Den Grundlæggende Lederuddannelse er skabt til dig, der vil have en praksisnær lederuddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i din daglige ledelse. Målet er at opbygge dine faglige og personlige ledelseskompetencer.

Læringsformen er generelt meget aktivitets- og erfarings- baseret, så din viden og erfaring bliver bragt i spil. På den måde får du mulighed for, at forholde dig aktivt og personligt til tingene. Du kan også opleve, at der benyttes gennemgående opgaver eller cases, fiktive virksomheder eller situationssspil.

Du lærer desuden meget af de andre deltageres erfaringer, og derfor vil arbejde, drøftelser og dialog ofte foregå i mindre grupper.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod nye og kommende ledere / mellemledere, der arbejder med drifts- og personaleansvar, og som ønsker at opnå større ledelsesfaglig indsigt og struktur på kompetencer.

Uddannelsen henvender sig også mod lederen, som har fået nye arbejds- og ledelsesfunktioner og mod erfarne ledere som har behov for at få fyldt værktøjskassen op eller blot har brug for et brush-up kursus.

Pris

Fuld pris: 7.512,55 kr.

Om udbyderen

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København er en stor uddannelsesinstitution, som tilbyder 200 forskellige kurser og efteruddannelse. Vi er specialiserede inden for 11 fagområder og udbyder arbejdsmarkedskurser, der spænder fra ledelse til sikkerhed, over til industri, bygge og anlæg, dykkerkurser og meget mere....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

Mobil +45 33 88 00 00
https://nextkbh.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Den Grundlæggende Lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.