Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den Grundlæggende Lederuddannelse

NEXT Uddannelse København
13 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Ballerup
Startdato: Kontakt for startinformation - Ballerup
7.512,55 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse

God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling, dine medarbejderes motivation og virksomhedens produktivitet. Udvikling af dine ledelseskom- petencer er derfor en god investering for både din arbejdsplads og dig selv.

Dit udbytte med Den Grundlæggende Lederuddannelse

Du får en grundig indsigt i din lederrolle og din opgave som personaleansvarlig og bliver klar på hvordan du skaber aktive og motiverede medarbejdere.
Dertil får du vigtige redskaber til at sikre en god dialog med den enkelte medarbejder og trænes til at løse konflikter og afholde vanskelige samtaler.
Derudover får du færdigheder til at  kunne præsentere et budskab og afholde effektive møder.

Uddannelsens indhold

Den Grundlæggende Lederuddannelse er skabt til dig, der vil have en praksisnær lederuddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i din daglige ledelse. Målet er at opbygge dine faglige og personlige ledelseskompetencer.

Uddannelsen er et lederudviklingsforløb på 13 dage fordelt over 4-6 måneder, og består af 5 moduler.

Den Grundlæggende Lederuddannelse består af fem moduler med hver sin vinkel på ledelse. Mellem hvert modul får du praktiske udfordringer, som du kan arbejde videre med på jobbet.

Læringsformen er generelt meget aktivitets- og erfarings- baseret, så din viden og erfaring bliver bragt i spil. På den måde får du mulighed for, at forholde dig aktivt og personligt til tingene. Du kan også opleve, at der benyttes gennemgående opgaver eller cases, fiktive virksomheder eller situationssspil.

Du lærer desuden meget af de andre deltageres erfaringer, og derfor vil arbejde, drøftelser og dialog ofte foregå i mindre grupper.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod nye og kommende ledere / mellemledere, der arbejder med drifts- og personaleansvar, og som ønsker at opnå større ledelsesfaglig indsigt og struktur på kompetencer.

Uddannelsen henvender sig også mod lederen, som har fået nye arbejds- og ledelsesfunktioner og mod erfarne ledere som har behov for at få fyldt værktøjskassen op eller blot har brug for et brush-up kursus.

Pris

Prisen for dette kursus er 2.396 kroner med deltagerbetaling. 

Prisen for dette kursus er 7.512,55 kroner med fuld pris. 

Om udbyderen

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København er en stor uddannelsesinstitution, som tilbyder 200 forskellige kurser og efteruddannelse. Vi er specialiserede inden for 11 fagområder og udbyder arbejdsmarkedskurser, der spænder fra ledelse til sikkerhed, over til industri, bygge og anlæg, dykkerkurser og meget mere....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

Mobil +45 33 88 00 00
https://nextkbh.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Den Grundlæggende Lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.