Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Python kursus for begyndere

NemProgrammering.dk
365 dage
Kursus
Online
Startdato: kontakt for information - Online
239 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Med dette kursus vil du lære Python-programmering fra bunden.

Du vil igennem en lang række danske videoguides blive undervist i en verden af Python programmering. 

Du kan til samtlige videoer stille spørgsmål til underviseren, således at du hurtigt kan få hjælp, hvis du f.eks. sidder fast med et problem.

Python er et programmeringssprog der bliver mere og mere populært. Den primære årsag er, at Python er relativt nemt at lære, og så er det fleksibelt (det kan bruges til nærmest alt!). Om du er webudvikler, naturvidenskabelig studerende, receptionist med store excel ark,  så vil du kunne få noget værdi ud af Python.

Python er, netop på grund af at det er nemt at lære, et rigtig godt begyndersprog, og har du overvejer at lære at programmere, så er Python et rigtig godt sted at starte.

Kurset starter ud med basal Python programmering. Herefter vil du lære at bruge Python til en række reelle ting, f.eks. at visualisere data med grafer, hente ting fra nettet (bygge en scraper) og redigere excel ark, alt sammen igennem Python!

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Målgruppe

Kurset henvender sig begyndere - er du helt ny til programmering, så kan du fint være med, vi antager at du intet ved! Har du programmeret i forvejen, så vil der stadig være masser at lære.

Eksamen og diplom

I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Pris

Prisen for 'Python kursus for begyndere' er: 239 kr. ekskl. moms. 

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Python kursus for begyndere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: