Vis finduddannelse.dk som: Mobile

InDesign kursus

NemProgrammering.dk
365 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for mere information - Online
479,20 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i InDesign for begyndere

Med dette online Indesign kursus for begyndere, vil du blive fortrolig med InDesign og programmets mange funktioner og muligheder. Lektionerne forudsætter desuden ikke forudgående kendskab til InDesign, så alle kan være med. 

Du vil med dette kursus i InDesign lære at bruge programmet fra bunden. Vi kommer omkring hele brugerfladen i InDesign, så du vil blive helt fortrolig med alle funktioner og værktøjer i programmet. 

Dit udbytte af kurset:

Videokurset er relevant for dig, der arbejder med grafisk produktion i en virksomhed eller på hobbyplan. Når du har set alle videoerne i kurset, vil du kunne udarbejde konkrete produkter klar til tryk eller publicering på nettet. Du vil desuden have lært, hvordan du udformer en sammenhængende visuel identitet.

I de sidste videoer vil du helt konkret lære at lave en række typiske projekter i InDesign. Du vil  lære at lave:

  • Et visitkort
  • En brochure
  • En flyer
  • Et website-banner
  • Et produktlabel
  • En interaktiv PDF

Kursets struktur:

Det online kursus består af 25 lektioner, der er fordelt på 51 videoer med over 10 timers undervisning. Alle videolektionerne tager en meget praktisk tilgang til undervisningen. Det betyder, at du til hver video vil få vist en række konkrete eksempler, som du selv kan prøve at efterligne, mens du ser videoen.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Din underviser på kurset:

Sune Tarp er underviser på InDesign kurset for begyndere. Han har mere end 20 års erfaring med InDesign og grafisk design. Desuden har han erfaring med 3D grafik. 

Kursusbevis og spørgsmål

Man kan til alle kurser på NemProgrammering.dk stille spørgsmål til underviseren direkte under de forskellige videolektioner. Dette sikrer, at kursister aldrig kører fast og kan få svar på de ting de er i tvivl om.

Til alle kurser kan kursister desuden danne og printe et kursusbevis, som de f.eks. kan vedlægge deres CV.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Målgruppe

Kurset er for begyndere og forudsætter ikke forudgående kendskab til InDesign. 

Eksamen og diplom

Kurset bliver afsluttet med diplom. 

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om InDesign kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: