Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Google AdWords kursus

NemProgrammering.dk
34 timer
Deltid
E-learning
Fjernundervisning
559,20 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bliv fortrolig med annoncering via Google AdWords!

På dette Google AdWords kursus viser Patrik Lazzarotto fra lazzaweb.dk dig, hvordan du får succes med AdWords.

Din underviser Patrik er direktør i LAZZAWEB, et digitalt bureau med Google AdWords som deres primære spidskompetence. Derudover underviser Patrik i AdWords hos blandt andet Ivækst.

Dit udbytte

Du vil på dette kursus lære, hvordan du finder de søgeord, som folk er mest tilbøjelige til at bruge, samt hvordan du bliver en del af AdWords-aktionen, så du vises frem på dem på Google. Du vil blive introduceret til alle de grundlæggende elementer, begreber og funktioner i AdWords, og du vil selvfølgelig også lære, hvordan du kan optimere og evaluere dine kampagner for fuldt udbytte.

Derudover vil du opnå en mere avanceret viden omkring AdWords, da vi også vil komme omkring splittests, optimering til kvalitetsresultatet, Google Shopping, remarketingkampagner m.m.

Målgruppe

Dette Google AdWords kursus er for dig, som har lyst til at lære, hvordan markedsføring helt konkret fungerer gennem Google AdWords, så du selv kan opsætte dine egne kampagner for din egen virksomhed eller arbejdsgiver. Kurset har en meget konkret tilgang til undervisningen, og vi vil igennem alle lektionerne arbejde med live cases, hvor der opsættes konkrete kampagner for reelle virksomheder.

Video

Pris

Prisen for dette kursus er: 559,2 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Ceres Alle 733
8000 Århus

Få information

Udfyld formularen for mere information om Google AdWords kursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.