Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Google AdWords kursus

NemProgrammering.dk
365 dage
Deltid
Kursus
Online
559,20 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Bliv fortrolig med annoncering via Google AdWords!

På dette Google AdWords kursus viser Patrik Lazzarotto fra lazzaweb.dk dig, hvordan du får succes med AdWords.

Din underviser Patrik er direktør i LAZZAWEB, et digitalt bureau med Google AdWords som deres primære spidskompetence. Derudover underviser Patrik i AdWords hos blandt andet Ivækst.

Dit udbytte

Du vil på dette kursus lære, hvordan du finder de søgeord, som folk er mest tilbøjelige til at bruge, samt hvordan du bliver en del af AdWords-aktionen, så du vises frem på dem på Google. Du vil blive introduceret til alle de grundlæggende elementer, begreber og funktioner i AdWords, og du vil selvfølgelig også lære, hvordan du kan optimere og evaluere dine kampagner for fuldt udbytte.

Derudover vil du opnå en mere avanceret viden omkring AdWords, da vi også vil komme omkring splittests, optimering til kvalitetsresultatet, Google Shopping, remarketingkampagner m.m.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Målgruppe

Dette Google AdWords kursus er for dig, som har lyst til at lære, hvordan markedsføring helt konkret fungerer gennem Google AdWords, så du selv kan opsætte dine egne kampagner for din egen virksomhed eller arbejdsgiver. Kurset har en meget konkret tilgang til undervisningen, og vi vil igennem alle lektionerne arbejde med live cases, hvor der opsættes konkrete kampagner for reelle virksomheder.

Pris

Prisen for dette kursus er: 559,2 kr. ekskl. moms.

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Google AdWords kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: