Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Excel kursus

NemProgrammering.dk
8 timer
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Kontakt for mere information - Fjernundervisning
319,20 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Online Excel-kursus hos NemProgrammering

Tag et online kursus i Excel hos NemProgrammering. Gennem kurset vil du udover at lære alle de grundlæggende ting i Excel, også lære en række mere avancerede emner. Kurset er derfor for begyndere samt let øvede, som måske gerne vil tilføje pivot-tabeller og flere avancerede funktioner til deres Excel-repertoire.

Alle videolektioner vil tage et praktisk tilgang til undervisningen, derfor vil samtlige emner blive vist og eksemplificeret direkte i programmet Excel.

Du har på denne måde mulighed for at lave øvelserne, der vises i videoerne, samtidig med at du ser dem. Det øger din egen indlæring at lave tingene, mens du ser videoen. Derfor anbefaler vi altid, at du for så vidt muligt ikke blot ser videoerne, men også udfører øvelserne i praksis.

Dit udbytte af kurset

Excel-kurset består af 36 danske videolektioner, hvor du blandt andet stifter bekendtskab med:

  • Funktioner, filtrering og sortering
  • Diagrammer i Excel
  • Makroer i Excel
  • VBA programmering i Excel
  • Praktiske eksempler, der gør dit arbejde i excel lettere
  • Og meget mere

Med dette kursus får du også en e-bog om Excel på over 200 sider, der beskriver og forklarer både de grundlæggende og mere avancerede emner inden for Excel. 

Kursets undervisere:

Det online Excel-kursus bliver undervist af Lene Tissot Koch og Thomas Mørch Iversen. Lene har produceret de fleste af videolektionerne, mens Thomas både har lavet videoer samt skrevet den medfølgende e-bog om Excel.

Lene har i mange år undervist i blandt andet Excel, mens Thomas har arbejdet med Excel som konsulent hos en lang række danske virksomheder.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kursusbevis og spørgsmål

Man kan til alle kurser på NemProgrammering.dk stille spørgsmål til underviseren direkte under de forskellige videolektioner. Dette sikrer, at kursister aldrig kører fast og kan få svar på de ting de er i tvivl om.

Til alle kurser kan kursister desuden danne og printe et kursusbevis, som de f.eks. kan vedlægge deres CV.

Målgruppe

Det online Excel-kurset er både relevant for begyndere og øvede. 

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Eksamen og diplom

Kurset bliver afsluttet med et diplom.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Ceres Alle 733
8000 Århus

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Lars Mathiesen
(5)
Excel kurset fra NemProgrammering.dk har været guld værd for mig. Jeg tog det over et par uger, og bruger det efterfølgende næsten hver dag i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg ofte lige logger ind og ser "hvordan det nu var man gjorde". Super dejligt at man kan se det så mange gang man vil! Tak for nogle gode undervisnings-videoer.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Excel kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: