Find dit kursus i WordPress

Velkommen til Wordpress universet

WordPress kan hjælpe dig til at skabe en digital platform med et professionelt look, der samtidig skaber trafik og forbedrer dine chancer for at nå ud til din målgruppe.
Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

WordPress - din vej til at komme online

Kender du lidt til WordPress, eller er du helt grøn - Vi har et kursus til dig! Tag et kursus i WordPress og lær, hvordan du kan opbygge og designe din egen hjemmeside, blog eller web-shop. 

I en verden, hvor digitaliseringen vinder frem, er der også et voksende behov for, at forbrugere og virksomheder er tilstede på digitale platforme og medier. Med WordPress kan du oprette din egen hjemmeside, blog, portfolie eller webshop, så du kommer online.

WordPress er det mest populære system inden for opsætning af digitale platforme, og du kan bruge programmets værktøjer til at skabe et professionelt og moderne look, der matcher din profil. WordPress henvender sig både til privat og professionel brug.

Med et kursus i WordPress lærer du at udnytte programmets funktioner og muligheder optimalt, så du skaber en platform, der virker overskuelig og tilgængelig for forbrugeren og din målgruppe. 

Et kursus i WordPress er en god investering i dig og din virksomhed 

På kurser i WordPress bliver du blandt andet i stand til at: 

  • Kende brugerfladen og funktionerne ved WordPress
  • Udarbejde en professionel hjemmeside, blog eller webshop
  • Personliggøre dit webdesign
  • Skabe sammenhæng mellem PHP-filerne, HTML og CSS-filerne
  • Arbejde med Google Analyctics, så du kan spore trafikken på din hjemmeside

Tag et kursus i WordPress

Forudsætninger for kurset

Alle WordPress kurser henvender sig både til privat og professionel brug. Du skal blot finde det kursus, der matcher din profil og dit formål. Klik her for at se listen over de forskellige kurser. 

Nogle kurser forudsætter, at deltagere har et grundlæggende kendskab til WordPress eller tilsvarende systemer og programmer. Andre kurser henvender sig til nybegyndere og kræver kun, at du kan bruge en computer og internettet. 

WordPress er et gratisprogram, så du skal ikke købe adgang til systemet. 

Praktisk information om WordPress kurser

Undervisningen på kurserne vil være meget praktisk anlagt. Der vil typisk tages udgangspunkt i konkrete eksempler og opgaver, som alle deltagere kommer til at arbejde med. Herefter vil det ofte være indbygget i kurset, at der er tid og mulighed for at arbejde med dit eget site eller opgave. På nogle kurser ville denne del fylde mere eller mindre.

Nogle kurser inddrager også undervisning i SEO og Google Analytics, der kan bruges i forhold til, om din platform opfylder de bedste betingelser for søgeoptimering. Med denne viden kan du skabe et bedre udgangspunkt for, at din målgruppe finder frem til din hjemmeside. Efterfølgende kan du bruge værktøjer som Google Analytics til at spore trafikken med mulighed for at forbedre eventuelt salg. 

Hvad koster et kursus?

Der er et bredt udvalg af kurser i WordPress. Prisen varierer i forhold til det enkelte kursus, men de fleste kurser koster mellem 3000-7000 kr. Kurser i WordPress er ikke SU-berettigede og skal derfor finansieres af dig selv eller din arbejdsplads. Du kan læse mere om de konkrete priser under de enkelte kurser.  

Hvor længe varer et kursus?

Ligeså vel som prisen varierer længden på kurserne også. Du kan finde kurser, der blot varer én enkelt dag, og du kan finde kurser, der varer op mod 8 dage. 

Hvor afholdes kurserne? 

Kurser i WordPress udbydes i hele landet, men hovedsageligt i de større byer som København, Århus, Aalborg og Odense. 

FAQ

  • Et kursus i Wordpress kan bl.a. indebære en introduktion til Wordpress hvor du lærer om programmets funktioner, fordele og grundlæggende koncepter når du skal oprette et website. Fokusset på det tekniske aspekt af programmet kan variere fra kursus til kursus og alt afhængigt af dine egne mål med kurset. Du kan også lære at oprette et responsivt website som også er mobilvenligt mm. 

  • Prisen på et kursus i Wordpress er afhængig af flere faktorer, som f.eks. kursusudbyder, varighed og indholdet af kurset samt om det er et online eller fysisk kursus. Dog kan du regne med, at et kursus i Wordpress koster mellem 3000-7000 kr. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier