Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Avanceret WordPress kursus

NemProgrammering.dk
Startdatoer
Online
Kontakt for mere information 
239 DKK
Kontakt for mere information 
239 DKK

Video

Kursusbeskrivelse

Avanceret kursus i WordPress

Dette kursus er for dig, der allerede har erfaring og kendskab til WordPress, men som gerne vil udvikle dine muligheder for at lave tilpasninger i WordPress uden at være begrænset af de standard tilpasningsmuligheder. Du vil altså blive i stand til at tage fuld kontrol over alt på din WordPress side. 

Dit udbytte af kurset:

Med dette kursus i avanceret WordPress vil du lære at lave et child tema, så du trygt kan lave design- og layout-ændringer i dit tema. Du vil også lære, hvordan du laver dine egne indlæg- og side-templates, så du selv kan vælge, hvilke skabeloner dine sider og indlæg skal bruge, og derved få fuld kontrol over designet på din WordPress side. 

Du vil også blive godt klædt på til selv at kunne udvikle ny funktionalitet til din side gennem en grundig introduktion til "The Loop", filter hooks, action hooks og alt det, der foregår i temaets functions.php fil.

På kurset vil du også lære at lave dine egne shortcodes og widgetområder med kun få nogle få linjers kode. 

Gennem de sidste videolektioner vil du lære, hvordan du laver dit eget WordPress plugin, samt hvordan du laver dit eget WordPress tema. 

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kursusbevis og spørgsmål

Man kan til alle kurser på NemProgrammering.dk stille spørgsmål til underviseren direkte under de forskellige videolektioner. Dette sikrer, at kursister aldrig kører fast og kan få svar på de ting de er i tvivl om.

Til alle kurser kan kursister desuden danne og printe et kursusbevis, som de f.eks. kan vedlægge deres CV.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Målgruppe

Kurset er for dig, der har erfaring og kendskab til WordPress. Kurset forudsætter desuden, at du har erfaring med HTML og CSS. Det er desuden også en fordel at have kendskab til PHP, dog er dette ikke et krav. 

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Avanceret WordPress kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: